- 2 veckor i Lund-

De senaste 2 veckorna har jag spenderat väldigt mycket tid i Lund! Och varför? Jo, jag har fått nytt jobb och en ny tjänst på H&M- en Visual Merchandiser tjänst- och de första 10 veckorna kommer jag gå utbildning vilken är lagd i både Lund, Kristanstad och Malmö!

Så förra måndagen va min första dag nere i Lund- och på H&M- vilken började med en introduktion med min handledare. Så halva måndagen gick åt till att lära känna H&M och butiken, deras rutiner, hur de jobbar m.m. Kan säga att jag va ganska så slut i huvudet när jag kom hem de första dagarna. Gick nog och la mig samtidigt som barnen och sov som en stock till nästa dag.

Sen rullade den första veckan på med att jag fick lära mig lagret, kassan, administrativa saker och att själv kunna lägga upp dagsarbetet utan min handledares guidning. Vilket va väldigt nyttigt! Att göra saker på egen hand, ta egna initiativ och prioritera rätt är väldigt utvecklande och man lär sig otroligt mycket om sig själv! Så första veckan gick i raket fart med allt nytt och alla nya intryck.

Och sen andra veckan- som galet nog snart är slut- blev det fördjupning i alla bitar mest de administrativa och driften av butiken. Så nu idag- fredag- kommer jag få feedback på mina två veckor- som förhoppningsvis ger mig vad jag ska fokusera mer på och vad jag ska ta med mig till nästkommande veckor- så jag är all set inför kommande veckor på C4 i Kristanstad.

Och dessa två veckor nere i Lund har verkligen varit hur roliga som helst. Dock väldigt utmanande på många sätt. Dels mycket nytt och pendling på det, tidiga morgnar och sena kvällar men kg känner verkligen att jag är på rätt spår och det är en sån skön känsla!

Nu hoppas jag att de fortsatta utbildnings veckorna på C4 och i Malmö blir minst lika härliga!

Gillar

Kommentarer