- A Sunday well spent-

Idag kände vi hela familjen för att åka på en liten utflykt! Lite kors i taket eftersom så fort jag nämner ordet ”utflykt” så brukar alla sucka...men idag va alla på vilket va himla skoj!

Kriterierna för att åka iväg dock- för barnens del- va att vi skulle hitta en rolig lekplats och visst det kan man väl förstå...
Så efter lite googlande bestämde vi oss för att ta sikte mot en pizzeria i Löderup och på vägen dit körde vi förbi Skåne-Tranås- där vi varit några gånger tidigare- så barnen kunde leka av sig lite på lekplatsen där...och ja, vi med för den delen!

Så efter lite lek hoppa vi in i bilen igen och körde mot Löderup för lite pizza-lunch. Och oj vilket mysigt ställe! Som en mysig innergård med härliga bord och stolar utomhus, ett mysigt orangerie med sittplatser därmed och så själva resturang-delen där man också kunde sitta och äta.
Vi valde dock att sitta i orangeriet och äta vilket va så mysigt verkligen! Härlig rustik inredning varvat med små mysiga detaljer och ja, en riktig pärla!

Och pizzan då? Amen, ni ser ju på bilderna! Min nya favorit är ju creme fraiche istället för tomatbotten, så gott! Jag tog en creme fraiche pizza med skivat päron, chèvre ost, valnötter, honung och vinbär och Richard tog en charkpizza och barnen fick en specialare...

Så alla som har vägarna förbi Österlen boka bord på Örum119 i Löderup- ni blir inte besvikna!

Gillar

Kommentarer