- Bilder från fredagen-

Okej, då kör jag fredagen i bilder eftersom vädret varit sisådär och inte haft lust att fota nåt annat.

Hur gör ni förresten? Fotar ni mycket inne? Ute? Både och? Jag gillar att fota ute om det ska va outfit-bilder men många jag följer på instagram tar ju jättefina outfit-bilder inne också...känner dock inte att jag får till det!? Någon som har tips?

Men jag fick till en- utebild- innan jag hoppade på cykeln och cykla mot jobb. Idag va första dagen jag plockade fram mina höstboots från förra hösten. Dessa lackboots från Ginatricot. Älskar dem! Det enda tråkiga är att de håller på att gå sönder framtill på spetsen...
Och sen plockade jag även fram höstkappan! Även den borde få en uppfräschning, tänker att jag borde lämna in den på kem...

Och efter jobbet hade jag faktiskt ingen tanke på träning, inte förrän R frågade mig om jag skulle träna idag och då kom jag på att just det, det är ju fredag och då är det Power Hour. Så jag gick in i appen och boka in mig och en timme senare stack jag iväg. Så himla gött!

Sen handlar ju allt om balans i livet så efter pass och dusch blev det räkor, vitt vin, kex, ost och tända ljus! Inte så himla dumt med hösten när man kan få det sådär mysigt inomhus. Tända ljus, musik i högtalarna och regnet som smattrar på rutorna!

Hoppas ni alla har en mysig fredag!

Gillar

Kommentarer