- Check this out-

Tog en snabbis inom Ginatricot igår efter jag hade slutat och sprang på en massa fint nu inför hösten! Dels en lång stickad klänning med polo och korta ärmar som de hade stylat så snyggt med ett skärp i midjan, en snygg stickad väst- trodde inte jag skulle falla för den trenden men har sett så många snygga olika varianter så kanske hoppar på det tåget- och så sprang jag på denna coola rutiga jacka!

Älskar färgerna, ruterna och ja, hela jackan bara! Dock är jag ju en sån som vill ha lite längre jackor- helst över rumpan- men man skulle kunna ha den som en innejacka/kavaj...kanske?!

Annars idag blir det en liten slö start här hemma. C har redan tagit bussen till skolan och jag och lillan har en lugn förmiddag här hemma. Sen blir det lämning på förskola lagom till lunch och efter det drar jag mot jobbet! Lite seg idag- inte som förra inlägget då jag va seg både psykiskt och fysiskt- utan idag är det mer en trötthet i kroppen efter att jag körde dubbelpass på Friskis igår!

Har fastnat för ett pass som heter Power Hour- där man jobbar med en boll i olika vikter...verkligen jätteroligt- och efter det passet va klart hade jag bestämt med grannen att köra ett pass som heter Modus där man kör styrkeövningar men ”bara” med sin egen kropp som verktyg! Kan låta enkelt men oj vad det tar! En övning som är lite extra rolig är när man kör squats till ”Bring Sally up, bring Sally down...” och på down ska man då gå ner och up upp...såklart, haha! En hel låt med det plus att vid två tillfällen ska man stanna i squat-position och klappa i takt med musiken. Det känns kan jag säga och det bränns...så ett härligt sätt!

Nej nu blir det att svida om inför jobb och cykla iväg- först mot lillan förskola- och sen in mot stan för jobb!

Gillar

Kommentarer