- Fredag-

Fredag alltså!

Alltid en speciell dag och faktiskt- enligt mig- veckans bästa dag! Även om jag ibland jobbar på lördagar vilket jag kommer göra denna helg så spelar det absolut ingen roll! Fredagen är lite helig ändå! Man njuter av lite extra god mat på kvällen, myser med barnen, lite godis på det och kanske soffmys och en bra serie eller film. Eller så kan det bli totalt tvärtom. Barnen vill vara ute och leka med kompisar och för oss vuxna blir det häng hos grannarna och lite gott vin på det!

Idag började jag fredagen med en lång powerwalk. Va inte jättetaggad när klockan ringde men kände mig ganska pigg ändå så tänkte- va tusan! Och väl hemma sen blev det en lugn förmiddag innan jag drog till jobbet. Lite blandade känslor med att jobba oregelbundna tider så- å ena sidan hade man kanske helst velat ha ett 7-16 jobb men sen å andra sidan är det rätt gött att kunna ha lite sega morgnar och gå och strosa lite med. Och speciellt när både mannen och dottern också är hemma- då blir det lite extra mysigt!

Så ja, det har blivit jobb idag och timmarna rulla på ganska snabbt. Och väl hemma nu på kvällskvisten förbereder jag inför morgondagens kräftskiva med grannarna. Ska bli riktigt roligt! Jag håller i skrivande stund på att göra västerbottenpajer och chillar lite på soffan medan de står i ugnen. Sen, sen blir det ett litet glas vin borta hos grannen...

Hoppas ni får en härlig fredag och helg allihopa!

Gillar

Kommentarer