- Halloween-

Ja, helgens Halloween-firande uteblev ju...till viss del!
Andra år har vi firat med grannarna då barnen har klätt ut sig, gått på bus-eller-godis-runda med papporna och vi mammor har passar huset och druckit lite vin. Detta året dock hade vi planerat in en oktoberfest med vänner. Vi och tre andra familjer skulle köra en tysk-inspirerad afton och barnen skulle köra Halloween-fest men vi valde att ställa in det på grund av rådande omständigheter...

Så istället blev det några timmar på jobb för min del på lördagen och sen blev det en härlig utflykt med familjen. Vi åkte iväg mot Kjugekull lite utanför Kristianstad och tog en mysig höstpromenad, stannade vid Ivösjön och hade picknick och sen fortsatte vi att promenera vidare på vår slinga. Det vi inte riktigt hade räknat med va hur himla snabbt det blir mörkt nu alltså. Det gick från skymning till beckmörkt på två sekunder. Tur att vi hade med oss ficklampa- och ja, det finns ju i mobilen med- för det blev verkligen mörkt! Och så kom regnet på det med! Kändes lite som man va med i Blair Witch Project- haha. Frågade Richard fem gånger om han va säker på att vi va på rätt stig. Men med hans lokalsinne kunde jag faktiskt vara ganska så lugn.

Så det blev en mysig lördag och så skönt att få komma ut i naturen och tänka på annat när det har varit ganska mycket oroligheter den senaste veckan på jobbet.
Och ja, jag tänker väl lite så som jag skrev på min instagram för några dagar sedan-
”det är inte hur du har det, det är hur du tar det!”
Jag (måste) tro att saker och ting kommer att lösa sig och att det kommer bli bra...

Gillar

Kommentarer