- Måndag-

Ja, då va det måndag igen! Hur kan helgen gå så snabbt? I för sig jobbade jag ju större delen av lördagen men ändå...

Men det blev en himla mysig söndag med utflykt och mys med familjen längs Österlen med god stenugnsbakad pizza, sommarvärme och en hel del skratt!

Idag, måndag, tog jag och lillan en liten lugnare start på veckan. Hon skulle lämnas senare på förskolan så vi hade förmiddagen hemma för mys och lek. Sen när det väl va dags att dra iväg blev det helt plötsligt väldigt stressigt...hur? Jo, för då springer man runt och letar efter saker som nycklar, hjälm, jacka, skor...allt detta hade man ju kunnat förbereda under hela förmiddagen man varit hemma men nej! Det brukar bli så här för mig...lite lustigt att man liksom aldrig lär sig?!

Men vi kom iväg och lillan kom i tid till lunchen med sina kompisar på förskolan. Och jag cyklade mot jobbet.

Och sen klämde jag in en liten löptur på gymmet med. Alltid extra kul när man hinner klämma in lite träning just en måndag- känns som att veckan börjar på ett himla bra sätt och man får så mycket energi. Tyvärr tog den energin slut på kvällen här hemma efter kvällsmaten men men...nån gång ska man ju bli trött...

Och, ja, måste tipsa om en liten morgonrutin som jag tänkte testa på från och med imorgon. Kollade på Nyhetsmorgon imorse där en naprapat tipsade om olika övningar man kan göra för att stärka upp ryggen (jag som står mycket upp i jobbet börjar känna att det tar på ryggen)
Det va en tre, fyra enkla övningar man lätt kunde göra hemma så nu tänker jag att om jag unnar mig fem minuter på morgonen att göra dessa så tror jag att min rygg faktiskt kommer att tacka mig!

Har ni missat detta så kika in på TV4.se eller i appen...

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Gud vilken fin kofta/jacka (?)!!!

nouw.com/nellielillskog
IdaaKappelin
IdaaKappelin,

Tack så mycket! Köpte den på Cos för 2 år sedan och ”hittade” den i garderoben nu igen 🥰 kanske att de har en liknande i år igen! 😉

nouw.com/idaakappelin
nellielillskog
nellielillskog,

Åh hoppas!!! 🥰

nouw.com/nellielillskog