- Måndag-

Hoppas alla haft en härlig måndag och en bra start på den nya veckan!

Jag tycker det är ganska mysigt att oktober är här faktiskt. Oktober och hösten gör ju att man kan plocka fram sina höstkappor, lite tjockare mysigare tröjor och det är ju faktiskt lite mysigt att komma hem från jobbet och äta middag med levande ljus på bordet!

Och nåt annat väldigt bra och otroligt viktigt i oktober är ju att det är rosa månaden! En månad då man uppmärksammar cancer och Cancerfondens arbete lite extra. Självklart bör- och ska- deras viktiga arbete uppmärksammas mycket mycket mer än bara i oktober men ändå bra att oktober har blivit just en rosa månad.

På Lindex- där jag jobbar- säljer vi många rosa produkter där hela summan eller överskottet av produkterna går till Cancerfonden. Himla bra och fint initiativ och självklart bär jag mitt rosa band varje dag!
Vi har även varje oktober en insamling- alla Lindex-regioner i Sverige där man ska gå/springa och räkna kilometer och sedan lägga in dessa i en app och utifrån hur många kilometrar vi samlar in går x antal pengar till Cancerfonden. Också ett himla bra initiativ! Detta har gjort att jag steppat upp min träning nu de senaste dagarna. Nu kör jag morgonpromenad varje dag- 8km- och på lunchen brukar jag gå ut och gå en liten sväng i stan...

Under morgonpromenaden idag lyssnade jag på en väldigt intressant podd- Framgångspodden! Brukar lyssna på denna men av nån anledning hade jag missat just detta avsnitt. Avsnittet handlade om rörelse och kost med Mai-Lis Hellénius ( om ni också vill lyssna) och jag fick verkligen en tankeställare om motion och rörelse- både för egen del och för barnens- och tycker alla borde lyssna på detta avsnitt.

Så in och sök på Framgångspodden och avsnitt 409! Så himla bra och tänkvärt!

Gillar

Kommentarer