- New season favorites-

Även om jag inte kände mig så klar med sommaren för nån vecka sen känner jag ändå att jag nu är redo för hösten och en ny säsong!
Och det finns ju så himla mycket fint- överallt! Känns verkligen som ett litet mini-nyår där man kan ge sig själv en liten nystart- varesig det handlar om träning, nya vanor, garderobsrensning eller ja, vad det än kan vara!

Jag gillar att det nu kommer in så mycket fint i butikerna. Stickade tröjor- eller främst stickade klänningar och västar har jag fastnat lite för nu...
Och det blir ju lite svårt när man själv jobbar i butik. Då ser man ju allt fint som kommer in men det går ju såklart inte att shoppa loss på allt...även om man vill!

Men jag har i alla fall samlat några guldkorn som jag fastnat för nu här i höststarten.
Behöver en ny jobbväska i och med att min håller på att falla sönder, sen är det ju så snyggt och framförallt mysigt att strosa runt i en härlig stickad klänning- både med ärm och utan och vad vore ännu en säsong utan en skjorta? Och denna svarta har verkligen det där lilla extra...så snygg rygg-detalj!

Tänkte jag skulle länka till artiklarna så ni hittar dem smidigt men kommer tyvärr inte in på nouw:s hemsida från datorn och är inte helt hemma på hur man länkar från mobilen så skriver ut här istället!

Hela outfiten är från Lindex och även väska och det stickade linnet är från Lindex!

Den beigea stickade klänningen är från Ginatricot och likaså den snygga svarta skjortan med den lika snygga ryggdetaljen och den gråa ulljackan är från Lindex! 😉

Har ni spanat in några godbitar från någon höstkollektion?

Gillar

Kommentarer