-En helg mitt i sommaren-

För några helger sedan åkte vi upp mot Smålands skogar och hälsade på min faster som bor några mil utanför Växjö. Där uppe är det verkligen hur lugnt och skönt som helst och de har så fint där i farmor och farfars gamla stuga som de byggt ut. Så härligt med poolen i mitten och ja, allt är verkligen supermysigt där.

Helgen då vi hälsade på blev det mycket bad eftersom det var kanonväder- Charlie var som fisken i vattnet, Alicia vägrade bada men hittade deras utedusch som hon kunde svalka av sig i- och på kvällarna njöt vi av sommarvärmen och grilla gott, satt och snackade och drack gott.

På söndagen kom vi på att vi kunde ta en tur ut med farmor och farfars gamla båt- en liten eka- och oj så mysigt att ro i ån där vid Jät. Jag och faster och Alicia satt i en båt och Charlie och Richard i en annan. Så himla fridfullt och mysigt att vara ute på ån.

Och helgen blev verkligen helt fantastisk. Vi hade väldigt tur med vädret så vi badade och solade väldigt mycket, vi njöts av de härliga sommarkvällarna ute med grillning och himla god mat och så fick jag chansen att testa på att ro vilket va superroligt...och Charlie har hittat vänner däruppe som han leker med när vi är där.

Så det känns verkligen som cirkeln är sluten-.farmor och farfar köpte stugan i slutet av 60-talet, min faster och min pappa har varit där när de va små och hittat vänner och lekt och jag och mina systrar har också spenderat en massa somrar uppe i stugan och nu har även våra barn fått ta del av denna plats och har nu också funnit vänner där- helt fantastiskt!

Gillar

Kommentarer