-Fall inspo-

Hoppas er måndag har börjat lika bra som min!

Idag har jag en ledig dag- vilket inföll perfekt en måndag och allt vilket gjorde att helgen blev lite extra lång! Så idag har vi njutit i det fina vädret- hoppas verkligen det kan hålla i sig några dagar eller hela veckan hade ju varit toppen!

Men även om det va soligt och härligt idag så vågar man inte riktigt skriva att sommaren är tillbaka för i samma stund kanske höstknäppen kommer. Men hur som helst- sommarväder eller ej- så är jag ganska redo för hösten och speciellt höstmodet! Det finns ju så mycket fint och så många olika ställen att få inspiration ifrån. Som exempelvis Ebba von Sydow! Älskar hennes stil och all outfit inspiration jag får från henne och i lördags var inget undantag. Då postade hon den bilden på instagram- som jag har lånat här- med det snyggaste kostymsetet! Kavaj och byxa är från Arket och är så himla snygg både till sneakers och pumps om man känner för det!

Och sen är jag så sugen på en skinnkklänning efter att ha sett Emilia de Poret på Nyhetsmorgon igår! Wow!

Denna jag har lagt här kommer från Lindex men finns även på Gina, andotherstories och ja, det finns lite olika versioner av den!

Och kragen kommer jag också vilja bära i höst. Även denna vita blus kommer från Lindex och finns i både vitt och svart- tror jag måste slå till på båda!

Har ni spanat in något speciellt höstplagg?

Gillar

Kommentarer