-Helgen-

I lördags åkte vi upp mot Småland för att hälsa på min faster och farbror som har en mysig stuga några mil utanför Växjö!

Vi åt gott, drack gott, pratade om allt och ingenting och på lördagkvällen blev det till och med ett bad i deras pool- även om vädret va rätt så dåligt med regn och rusk. Men eftersom deras pool är uppvärmd va det faktiskt riktigt härligt att ta ett dopp- att känna kylan uppe i luften och sen kunna njuta av det varma vattnet.

Och barnen älskade det ju såklart! Alicia va lite tveksam till en början men gillade i alla fall att titta på oss andra som badade- alltid nåt.

Och eftersom det är min farmor och farfars gamla stuga som min faster byggt ut- har vi spenderat många somrar där så det blir alltid några nostalgi utflykter när vi är där och hälsar på.

Så på söndagen tog vi en liten tripp runt närliggande små byar och körde förbi en mysig liten gårdsbod med riktigt fina råvaror! Alltifrån äppelmust till picklad rödlök till sallader och jordärtskockor- så mysigt och helt fantastiskt att bara kunna åka förbi och få köpa med sig bra och närproducerade varor!

Så det blev en riktigt toppenhelg med massa familjemys!

Gillar

Kommentarer