-Höstlov-

Igår började höstlovet och jag och barnen har nu två dagar lediga tillsammans- måndag och tisdag- vilket ska bli hur skönt som helst!
En liten extra lång helg för mig att bara hitta på precis vad vi vill- vilket inte alltid är smärtfritt med två barn och två starka viljor men tyckte att vi pricka in det rätt bra igår ändå...

Dagen började med en cykeltur bort mot olika lekplatser i närheten, vi tog med oss fika, vi sparkade boll, lekte kurragömma och barnen va hur goa som helst mot varandra. Sen åkte vi hem för lite lunch och efter det blev det en massa pyssel! Så en riktigt riktigt mysdag kan man säga!

Och jag, jag har börjat älska hösten mer och mer nu. Alla fina träd och färger som man kan se just nu- helt magiskt alltså! Och så älskar jag ju att höstkappan och stövlarna kan komma fram och på igen. Sommar i all ära men att gosa in sig i en tjock tröja, tända ljus och bara mysa är det bästa just nu!

Och ja, jag älskar lite att jag fick till denna looken! Har alltid varit osäker på svart och brunt tills jag såg kombinationen på Pinterest- och då föll jag! Och så har jag börjat inse att det spelar ju faktiskt ingen roll vilka ”klädkoder” som finns...det viktigaste är att man själv tycker att man är snygg!

Och visst är det lite roligt att experimentera med lite olika looks också?

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,

Det är ju så kul att experimentera med olika looks och hitta sina egna! Det fick du verkligen till med din outfits, fina du.

nouw.com/majanilssonlundstrom
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Så snygg outfit 🥰 och hur mysigt låter det inte som att ni haft det 😍🍁

nouw.com/mcsoderholtz