-It’s official-

Så va det officiellt!
Julen! Nu är den här med allt julpynt, bakande, fixande och så går julmusiken på repeat i högtalarna!

Sen va det ju en annan grej med...
Den stora officiella grejen. Från och med 2021 kommer jag att börja jobba på C4! Känns nästan som man skriver att man har fått nytt jobb- och det har jag ju i för sig...fast ändå inte!

Jag har ju jobbat på Lindex inne i stan i Kristianstad men pga nedskärningar av timmar har jag blivit omplacerad till C4. Fick reda på nedskärningen för några veckor sedan och insåg snabbt att jag va i riskzonen i och med att jag va sist in i butiken i stan. Men som tur va så fanns det en öppning på C4 och efter veckors förhandlingar med facket och regionschefen så blev det klart igår att det blir jag som 2021 hoppar över och börjar jobba på C4!

Och givetvis är det lite dubbla känslor! Jag kommer såklart sakna alla grymma tjejer inne i stan och allt vi gjort tillsammans. Alltifrån Personal Shopping och våra event till att marknadsföra oss och butiken i sociala medier och mycket mycket mer...
Men sen ska det klart bli skoj med nåt nytt också och jag är så tacksam för att tjänsten på C4 öppnades upp såhär lägligt annars hade jag varit arbetslös från och med 2021.

Så jag tror definitivt att detta kommer bli hur bra som helst och det blir ju faktiskt lite vad man gör det till. Med rätt inställning och passion för det man g��r kommer man väldigt väldigt långt! Jag älskar mode och kläder och styling och får jag bara hålla på med det är jag supernöjd!

Så ja, jag kommer fortfarande vara Personal Shopper! Tillsammans med en annan tjej kommer vi att erbjuda bokningar om man vill uppdatera sin garderob, eller vill ha lite stylingtips. Detta är verkligen något jag brinner för och tycker är superkul så på så sätt är väldigt taggad på 2021 redan nu!

Men jag har några veckor kvar i city och två PS-bokningar innan det blir tack och bock för mig! Kommer kännas konstigt att inte cykla mot stan varje dag men å andra sidan har jag ju gångavstånd till ”mitt nya”, jag slipper den eviga motvinden och barnen va jätteglada då de insåg att de kunde äta på Chili Wok mer från och med nästa år! Haha!


Gillar

Kommentarer

Anastasia Röös
,

Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverk av Dr Igbinovia som har spridit sig på internet och över hela världen, hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex-älskaren, jag berättade för honom om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa till mig att le och vila för att försäkra mig om att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag blev bara så chockad, jag svarade på samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade i telefon, han kom hem och fick mig också en mycket trevlig gåva bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig, jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Igbinovia och tackade honom, han sa bara att jag skulle berätta de goda nyheterna över hela världen, ja, om du behöver ett effektivt och riktigt pariserhjul för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Igbinovia på hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller ring / WhatsApp / Viber honom +2349071864129. Ge inte upp den du älskar Oavsett vad ......