-Just go for it!-

Ja, denna veckan har gått orimligt snabbt.

Min jobbvecka började i för sig ganska sent- igår onsdags- så nu blir det jobb som även sträcker sig över helgen.

Och idag fick jag reda på något väldigt roligt på jobb. Jag jobbar på Lindex på C4 och är ansvarig för deras sociala medier och främst då instagram. Detta är något som jag tycker är så himla roligt och jag älskar att fota, komma på idéer till bilder, hitta inspiration på Pinterest, skapa ett härligt content och ja, you name it. Även när jag jobbade på Lindex inne i stan här i Kristianstad höll jag på med butikens instagram och ja jag tycker att det är hur kul som helst. Så när jag hoppade över till C4 vid årsskiftet så började jag även där lägga upp bilder och skapa content och vi fick fler och fler följare och en massa positiv feedback. Från kunder, från andra Lindex butiker men det roligaste var nog när vi uppmärksammades uppifrån av Sverige kontoret. På grund av hårt arbete, fina bilder och ett snyggt feed fick vi chansen för nån månad sen att som en av två utvalda butiker i hela Sverige att testa på att köra en instagram-tävling. Detta hade aldrig gjorts tidigare så det va jätteroligt att vi fick va en av test-butikerna. Av 420 butiker i hela Sverige.

Och nu så har vi återigen fått väldigt fin respons och det kommer hända väldigt roliga saker framöver. Vad kan jag inte riktigt gå in på eftersom det bara är i uppstarten men det kommer bli så himla kul! Får givetvis återkomma om vad det rör sig om senare...

Så nu känner jag bara en sån jäkla glädjekänsla! Så nu vill jag bara skriva nåt till alla där ute som läser detta!

Våga tro på dig själv! Våga följa dina drömmar! Våga följa din magkänsla! Även om folk runt omkring dig ifrågasätter eller kanske till och med dömmer dig så bara kör! Om du känner i ditt hjärta och i din mage att du är på rätt spår så skit i vad andra tycker och tänker! Bara kör! Magkänslan har sällan fel!

Gillar

Kommentarer

Toril
Toril,

Så härlig och fin blogg du har!! Så snygg outfit också <3

nouw.com/toril
IdaaKappelin
IdaaKappelin,

Tack så mycket! Och detsamma till dig...wow, vilken blogg!

nouw.com/idaakappelin
Kristina Oskarsson
,

Tummen upp för dig Ida.....👍👍💗💗