-Ledig dag-

Idag har jag haft en ledig dag vilket har varit riktigt härligt! Tänk att man kan pricka in klarblå himmel och sol på sin lediga dag!

Och eftersom jag haft en ledig dag så får ju inte lillan va på förskolan så då bestämde vi oss för att ta bussen in mot stan och en stor lekplats. Tänk att barn kan tycka att det är så roligt att få åka buss....mysigt ändå att det är det lilla i livet som är så roligt!

Så, jag och lillan tog alltså bussen in mot stan, lekte lite på lekplatsen och sen skulle vi fika. Alicia hade bestämt sig för att hon ville ha våfflor vilket tydligen va ganska svårt att hitta. Så efter att ha gått till tre olika ställe- utan nån våffel-framgång- blev det istället pannkakor med sylt och grädde...vilket va himla gott det med!

Och efter vår fika gick vi runt och kolla lite i affärer och gick inom Lindex- gamla jobbet- för att säga hej till tjejerna där!

Så det blev en himla mysig- ledig-dag! Och ledigheten kommer hålla i sig ganska många dagar här nu viket ger en lite semesterkänsla!

Gillar

Kommentarer