-Longing for spring-

Så...den senaste tiden har det blivit mycket jobb varvat med väldigt lite jobb om det går ihop!? De dagar jag jobbar blir ganska långa och intensiva men sen i gengäld är jag ju ledig ganska mycket så det finns ju verkligen tid för återhämtning!


Och nu har det kommit in himla mycket fint i butiken! Härliga färger och mönster, snygga accessoarer och ja, man kan verkligen känna att våren är på ingång...i butiken i alla fal! Ute är det ju snö och isbana!

Så häromdagen på jobbet testade jag lite nytt och det blev denna härliga blus med den lika härliga blåa tröjan över axlarna. Denna blusen är så himla fin-på andra- men jag är ju inte så mycket för mönster och färger. Mina färger är svart, vitt, grått och beiget...och ibland blått. Det blir enklare att klä sig- tycker jag- och jag tycker faktiskt att jag har hittat mina färger och min stil.

Meeen, mönster och färger är ju så snyggt på andra! Men när jag själv tar på mig det känner jag mig inte helt hundra bekväm. Så kom på att för att öppna upp sinnet lite för färg kanske man ska ta det lite piano- väva in nån färg här och där och känna av?!

Så ja, även om den blommiga blusen inte fick följa med hem så slog jag till på den blåa tröjan!

Hur är ni? Är ni mycket för färger?

Gillar

Kommentarer