-Malmö del 1-

I måndags drog jag och barnen ner till Malmö för att hälsa på mina föräldrar, slippa sjukstuga här hemma i och med att Richard va dålig och ja, bara för att njuta av sista semesterveckan till max!

Väl nere i Malmö blev det först en mysig lunch på Vapiano med hela gänget och sen drog vi in mot stan för att trampa trampbåt. Detta va något som jag tyckte va jättemysigt när jag själv va liten så jag tänkte att barnen också skulle uppskatta det. Och så hade vi väldigt tur med vädret också. Så vi trampade på längs Malmös kanaler- först jag och Charlie och sen fick pappa ta över och sen Charlie igen. Riktigt roligt va det, barnen tyckte det va superkul- Charlie som trampa och Alicia som fick chilla lite bak i båten- haha. Sen efter en timmes trampande åkte barnen lite karuseller, vi käkade lite glass, drack lite vin, kikade snabbt in på H&M Home och sen drog vi oss hem mot pappa för middag.

Och tisdagen- med lite sämre väder- spenderade vi i Folkets Park där jag, barnen och mamma spelade äventyrsgolf. Hur roligt som helst. Banan i Folkets Park va uppbyggd av olika kända byggnader i Malmö. Så på en bana skulle man spela bollen genom Mazetti ögonen, på en annan skulle bollen genom Kronprinsen och så fanns det även banor med Turning Torso, Öresundsbron och Hylle vattentorn. Riktigt roligt koncept för både stora och små...

Så det blev riktigt mysiga dagar i Malmö med väldigt bra aktiviteter...för stora som små!

Gillar

Kommentarer