-Mondays-

Ny vecka och ny måndag!
Ganska taggad ändå på en ny vecka eftersom jag idag - och tisdag och onsdag- ska gå utbildning! En facklig utbildning för att ja, bli facklig på jobbet. Måste erkänna att det inte är något som jag har tänkt så mycket på innan men i och med flytten till C4 tänkte jag att jag kanske ändå skulle läsa på lite och få lite mer kunskap om lagar och regler och så...

Och det började väl sisådär....
En massa teknikstrul med Teams där jag mycket möjligt hade en del inblandning...vad vet jag?! Det jag i alla fall fick reda på va att ”nä, Teams funkar inte i mobilen!” (Inte min mobil i alla fall) och det hela hade nog varit så mycket smidigare på en dator. Men den la ju av den där veckan då ingenting gick vår väg. Den veckan då det skedde en mandolinolycka, då Alicia gick in i en vägg och fick ett stort blåmärke på kinden, då våra mobilladdare la av, då hörlurarna till mobilerna la av...ja, ni förstår ju! Den där veckan som va så himla bra!

Men ändå! När allt teknikstrul äntligen löst sig så blev det en hel del timmar framför skärmen med facklig utbildning som sagt! Mycket info, en del diskussioner och lite läxa på det!

Och eftersom dagen har spenderats mestadels inne så avslutade jag måndagkvällen med en powerwalk för att få ihop mina steg för veckan. Och det blev en spontanare med grannen vilket va riktigt roligt! Att gå och snacka och allt möjligt och så vips hade man gått en fem, sex kilometer!

Ganska bra avslut på måndagen!

Gillar

Kommentarer