-New me-

I fredags blev det en tur till frisören...och det va verkligen inte en dag för sent! Mitt hår har känts väldigt slitet väldigt länge så det va riktigt skönt att få det klippt en liten bit och att lägga in nya slingor. Ljusare nu i och med våren och sommaren.

Mitt hår har en tendens att gulna- i och med detta vatten här i Kristianstad- plus att jag plattar det och ja, kanske inte är jättenoga med varken inpackningar eller värmeskydd. Men nu jäklar! Nu har jag köpt både djuprengörande schampoo, siktat in mig på Ida Wargs...ja, allt! Testade hennes produkter för ett tag sedan och tyckte det funkade riktigt bra så nu tänkte jag slå till på både silver schampoo och nån riktigt bra inpackning.

Och de senaste dagarna har varit riktigt sköna dagar här!
I lördags hade vi några vänner över på mysig middag, söndagen blev en riktig slappdag och nu måndag och tisdag har jag varit ledig och det har varit riktig kanonväder! Nästan känts som sommar! Så himla härligt! Så då har jag och lillan cyklat till olika lekplatser, ätit glass, fikat, ätit både lunch och middag utomhus och också bara njutit faktiskt!

Dessa dagar har verkligen varit en energikick man så väl behövde!

Gillar

Kommentarer