-New week New challenge-

Så- vi kan väl alla komma överens om att måndagar kanske inte är så himla jätteroliga, eller? Brukar i för sig intala mig själv om att det är en liten nystart och att allt är möjligt när man har hela veckan orörd framför sig...

Och just denna måndagen är ju faktiskt lite extra rolig för idag drog Säkerstil igång en ny säkerstilchallenge! De har kört några omgångar tidigare som jag hakat på och självklart är jag med denna gången också. Och temat för hela denna vecka är hållbart mode! Varje dag ska man då tolka temat och dagens utmaning på sitt eget sätt och dagens tema va ”pre-loved ”. Något lånat, ärvt, köpt second hand...ja, ni hajar!

Så då körde jag på en gammal goding som jag hittat i min mans garderob! Tycker ju det är så coolt med oversize kavajer och denna är ju verkligen det! Min man köpte den för 10 år sedan när vi bodde i Spanien och jag tror aldrig han har använt den- i så fall max en gång- och så kan det ju inte va! Så då tog jag över äganderätten och nu får den nytt liv och kommer användas flitigt!


Gillar

Kommentarer

Joulinepatricia
Joulinepatricia,

Vilket härligt tema och heeelt rätt i tiden ju! 😊

nouw.com/joulinepatricia
IdaaKappelin
IdaaKappelin,

Ja, eller hur? Och alltid lite skoj med challenges...😉👍

nouw.com/idaakappelin