-On my mind-

Ja, maj månad började ju onekligen väldigt bra!

Jag började nya månaden och veckan med träning- och jag gillar ju att träna tidigt på morgonen och för att få till ett gympass innan Richard drar iväg mot jobbet så får det bli ett väldigt tidigt pass. Så i tisdags ställde jag klockan på 05.00 men kände att ”Nä, fasiken! Jag skiter i passet idag. Jag tränade ju igår” skulle ta mobilen och stänga av alarmet när jag ser att jag fått ett meddelande på instagram. Jag var alltså en av tre som vunnit ett presentkort på Zalando i Säkerstils instagram-tävling. Helt galet! Blev ju såklart överlycklig och kunde knappast somna om så då tänkte jag att då kunde jag ju lika gärna hoppa upp ur sängen och sticka iväg och träna!

Och sen i tisdags har jag alltså scannat av Zalandos hemsida. Vad ska jag investera i? För jag vill verkligen lägga denna summa på något större, en investering och som jag kommer ha länge länge...

Det första jag kom att tänka på va en trench! Men sen dök det ju upp följdfrågor. Vilken färg? Det är ju snyggt med en klassisk beige men en grön är ju också så snyggt!
Men sen tänkte jag ett varv till! Jag kanske ska investera i en klassisk väska? Och så hittade jag denna snygga Valentino! Hallå! Hur snygg va inte denna?
Men sen tänkte jag ett varv till! Ett par sneakers kanske? Och jag har alltid sneglat på ett par New Balance...
Meeeen så tänkte min man ett varv! Och han tänker behov. Och han kanske har rätt?! Kanske! Investerade i en ny laptop för inte så länge sen och har fortfarande inget fodral till denna. Så det kanske borde vara den bästa investeringen? Eller?

Vad hade ni valt? Om ni fick välja helt fritt?

(bilder lånade från Zalando och josefinmartensson)

Gillar

Kommentarer