-Personal Shopper-

Så himla kul att kunna skriva att jag nu kan kala mig Personal Shopper- återigen!

Jag har sedan hösten 2018 jobbat på Lindex i Kristianstad och sedan jag var på intervju där den hösten diskuterade jag och butikschefen om att min anställning (förutom att vara tredje man åt butikschefen) skulle innefatta en Personal Shopper roll. Hon frågade då hur jag ställde mig till det och självklart sa jag att jag jättegärna ville vara PS- jag menar jag älskar ju kläder och mode!

Så våren 2019 drog vår butik igång med att ha en Personal Shopper och hand i hand med detta körde vi även slutna kvällsevent/tjejkvällar vilket va så himla roligt och så uppskattat av kunderna som kom. Det vi gjorde då va att bjudna in ett slutet sällskap och så bjöd vi på lite tilltugg och bubbel, presenterade nyinkomna kläder, pratade om säsongens trender och sen fick tjejgänget butiken för sig själva i några timmar. Jag och en kollega fanns där som smakråd och gav personlig service och vi gjorde verkligen allt för att kvällen skulle bli lyckad för detta gäng.

Sen kom tyvärr corona! Då blåstes allting av. Vi fick inte längre ha några event- vilket såklart va förståeligt- och vi fick inte längre erbjuda Personal Shopper-tjänsten.

Tills i förra veckan...då va det grönt ljus för att återigen erbjuda kunder Personal Shopping. Dock inga event men PS kunde vi återinföra. Och ingen va gladare än jag- och mina kollegor.

Så himla kul verkligen! Jag älskar mode och kläder och gillar att spana efter nya trender (och haka på...) så detta är verkligen så skoj!

Så hur funkar det då? Jo, om man vill boka exempelvis mig som Personal Shopper så går man in på lindex.bokadirekt.se- söker efter Kristianstad City, letar efter ett datum och en tid som passar just dig och sen fyller man i ett litet formulär angående sina storlekar och sina preferenser. Anledningen till att man bokar kan vara alltifrån att man vill ha en ny uppdaterad garderob, att man vill hitta sin stil utifrån kroppstyp eller att man ska tillbaka till jobbet och behöver schyssta kläder för det.

Så när man då har fyllt i formuläret och bokat ett datum skickas en kopia till mig och jag kan ta del av din information. Därefter plockar jag ut kläder och tänker ut outfits utifrån den information du har delgett och många gånger adderar jag några plagg för att utmana dig. För att du ska våga dig ur din comfortzone och testa något nytt och många gånger är det faktiskt de plagg som jag väljer helt fritt som får följa med hem. Och hur kul är inte det? Många gånger är det svårt att se ett plagg bara på galgen och många gånger går man kanske bara förbi det- och det är lite så jag jobbar. Jag vill att du ska testa något nytt, jag vill ge dig inspiration till att våga och visa dig hur du stylar de olika plaggen så att du kan kombinera det med mycket som du kanske till och med redan har i garderoben!

Detta är verkligen något som jag tycker alla borde testa! Hos oss på Lindex är det helt kostnadsfritt att boka en PS-tid och jag lovar dig att du inte lär bli besviken!

Så känner du dig sugen på detta skriv gärna här till mig, eller på instagram där jag heter @idakappelin!

Hoppas vi ses!

Gillar

Kommentarer