-Så va det officiellt!-

De senaste dagarna- eller ja, egentligen en hel vecka- har jag varit mästare på att fira vardagen!

Vi började förra veckan med en tripp till Ystad Saltsjöbad för egentid, pool och sol-mys, spa och avkoppling. Sen blev det några dagar på jobbet efter det och sen kom ju midsommarafton och då blev det ju klart lite firande då med. Sen drog vi upp till de småländska skogarna och firade helg -och att min semester börjat- tillsammans med min faster och farbror Så det har blivit riktigt god mat hela veckan lång, goda drinkar, mycket sol och poolhäng och framförallt mycket mys!

Men den stora anledningen till att jag firat i närmre en vecka är att jag efter semestern kommer börja nytt jobb! Jag lämnar min tjänst på Lindex och ska börja jobba som VM (Visual Merchandiser) på H&M i augusti. Detta ska verkligen bli så himla roligt och jag är så himla taggad samtidigt som det har tagit typ en vecka för allt att sjunka in. Allt från att jag sökte till att jag kom på intervju till en andra intervju har verkligen gått så snabbt så vet inte om jag verkligen har fattat det riktigt ännu. Men nu- samtidigt som jag går på semester- tror jag nog att jag har landat i det!

Nu är det ju verkligen officiellt! Jag har sagt upp mig! Jag har berättat för familj och vänner och ja, det är officiellt helt enkelt!

Och jag så himla taggad inför vad som komma skall! De första veckorna på min nya tjänst kommer börja med utbildning. Först ute på C4, sen nere i Lund och sen även i Malmö. Hemstaden! Så kul! Tänker att man kan passa på att umgås med vänner och familj när man ändå rör sig i krokarna där nere...men det roligaste och mest spännande är ju ändå att få kliva in i denna nya tjänst och få utlopp för all min kreativitet!

Så nu ska jag njuta av 4 veckors semester men ändå längta lite till augusti!

Gillar

Kommentarer