-SUNday-

Alltså vilken helg! Denna kan jag leva på ända fram till semestern...

Syrran och co kom upp och hälsade på oss igår och då njöt vi av det halvfina vädret med en Aperol Spritz- nya favoritdrinken- massa gott snack sen plockade vi fram till tapas och bara njöt av varandras sällskap och en massa skratt! Sen bestämde vi oss för att ta en kvällspromenad- eller om det va en Pokémon runda?! - och herregud vilka magiska solnedgångar det är nu! Har aldrig sett på maken! Nästan varje kväll är det som himlen brinner i fina rosa, lila, orangea färger. Så himla fint!


Och idag söndag, startade jag och syrran dagen med en powerwalk och lite gott syskonsnack. Väl hemma gjord vi gofrukost till hela ligan. Det va amerikanska pannkakor, äggröra, yoghurt, jordgubbar, bröd och juice...ja, allt som en söndagsfrukost ska ha!

Sen fick vi ett ryck i och med det fina vädret- att vi ville åka ner mot Åhus och njuta vid havet! Så sagt och gjort. Vi fixa till oss och drog iväg. Och väl framme parkerade vi oss i sanden vid Åhus-bryggan och bara låg och njöt. Sen kom vi på att det hade varit gott med lunch också. Så Richard drog iväg och beställde pizzor till oss som vi åt på stranden. Så jäkla mysigt!

Efter lite gottandes i solen bestämde vi oss för att åka tillbaka mot Kristianstad och väl hemma blev det att njuta lite till av det fina vädret i trädgården med kaffe, glass och jordgubbar!


Alltså denna tiden just nu! Den är magisk!

Gillar

Kommentarer