-The weekend-

Denna helgen hade jag en ledig helg från jobb. Så skönt att få två sammanhängande dagar att ja, bara ta det lugnt på! Och ja, det kan man säga att vi verkligen gjorde...tog det lugnt alltså.

Lördagen började med ett träningspass- första gången med familjegympa där lillan kunde hänga med. Och oj vad hon älskade det! Jag pushade på och gav henne high-five och sa hur duktig hon va och i slutet av passet tittade hon på mig och sa ”alltså mamma, jag va jätteduktig!” Och det va hon ju såklart! Så skoj att se sån glädje i hennes ögon...

Sen blev det hem och svida om för att gå över till grannarna och käka. Och vilken middag! Hemmalagad paella- så himla gott!
Vi gjorde detta tillsammans i somras med och det blev en sån hit att vi ville göra det igen! Sen fortsatte vi kvällen med att sitta och snacka och dricka lite gott vin på det!

Och idag söndag har det ju varit magiskt väder så då har vi varit ute nästan hela dagen och så har det varit loppis i området här vilket har varit roligt att gå och kika på. Slog faktiskt till på några grejer...får visa mer imorgon!

Hoppas ni all haft en härlig helg!

Gillar

Kommentarer