-Tisdag-

Idag har det varit ännu en härlig solskensdag!
Idag började jag lite senare på jobbet och hade då förmiddagen ledig så jag och lillan passade på att hänga lite i trädgården och njuta av värmen...och en kopp kaffe...jag då, inte lillan, förstås!

Sen blev det några timmar på jobbet vilket gick himla fort faktiskt, kanske för att jag va lite nervös inför vad som skulle hända efter jobb..?!

Så, ja efter jobbet hade jag en röntgentid inbokad på sjukhuset. Inte så dramatisk som det låter...

Jag har längre haft migrän- som de flesta som känner mig vet om. Och efter flera år med migränattacker tog jag äntligen tag i det och bokade en tid på vårdcentralen. Ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte att de skulle ta det på allvar men läkaren på vårdcentralen va jättebra och tog olika tester och frågade en massa frågor kring hur jag upplevde värken när jag hade den och hur och när det kan uppstå. Så jag förklarade att jag dels blir sängliggande minst 2 dygn, jag har alltid en sinnessjuk värk i ena sidan av huvudet- vid ena ögat- och måste bara ligga i ett mörkt, tyst rum. Det kan utlösas bara sådär men oftast kommer det i samband med träning och det va därför läkaren på vårdcentralen ville skicka en remiss till röntgen- i och med att det kom i samband med ansträngning.

Så hos vårdcentralen fick jag tabletter utskrivna- som faktiskt har hjälpt! Istället för att ligga med migrän i 2 dagar så ligger jag en halv dag vilket jag ändå måste se som nåt väldigt positivt!
Sen checkade de även av med ett uppföljningssamtal från vårdcentralen för att se hur tabletterna hade funkat för mig! Så måste ge en väldigt stor eloge till vårdcentralen att de faktiskt tog mig och min migrän på allvar och att jag fick åka och röntga mig!

Nu hoppas jag bara att de inte hittar nåt! Eller jo, haha, klart jag hoppas att de hitta nåt därinne...men inget allvarligt förstås...

Gillar

Kommentarer