-Tjejdag-

I söndags tog jag och lillan en liten utflykt mot Bräkne Hoby och Hobykulle Herrgård- som ligger nån mil utanför Karlshamn. Ett jättemysigt café och b&b med en riktigt härlig miljö, supergod mat och god fika!

I det stora härliga rosa huset huserar deras Bed and Breakfast-del men precis bredvid ligger ett mysigt orangeri där man både man käka lunch och ta en mysig fika. När vi kom dit i söndags va det en del folk så vi fick tyvärr inte plats i orangeriet men det va lika mysigt att sitta utanför och njuta av den goda maten och se gårdens hönor springa runt där. Jepp, hönorna sprang löst runt vilket faktiskt gav en härlig lantlig känsla. Trodde först att lillan skulle bli rädd men nix, hon va ganska tuff och ville ta inte bara en men flera närmare kik på hönsen.

Och maten? Jo, det blev en barnmeny för Alicia och jag tog en poké-bowl. Himla gott! Och eftersom lillan inte orkade hela portionen fick jag smygprova de goda köttbullarna, gräddsåsen och potatisen vilket va himla gott. Och min poké-bowl va riktigt god den med.

Sen blev det såklart fika på det! Det är ju ändå semester.

Så det blev en himla mysig utflykt med min fina tjej. Mysigt ibland att få egentid med bara ett barn och fokusera hundra procent på bara en!

Gillar

Kommentarer