-Weekend i Malmö-

I helgen blev det en tripp ner till Malmö. Även om det va långhelg så jobbade jag både torsdag och fredag och på lördagen så va Charlie bjuden på kalas så vid tre-tiden blev det att slänga sig i bilen och åka söderöver.

Och denna gången valde vi faktiskt att ta in på hotell. Även fast jag har hela familjen nere i Malmö så ville vi lyxa till det lite och bo på hotell och barnen tycker ju det är himla skoj med, speciellt när vi berättade att hotellet hade badtunna, då blev det lite extra roligt!

Så det blev faktiskt det första vi gjorde efter incheckning. Vi dumpade först av väskorna på rummet men sen svidade vi om till badkläder och tog oss ett dopp i badtunnan och bastade lite. Barnen va inte jätteimponerade av bastun men badet gick hem...för Charlie i alla fall. Alicia kramade fast i mitt knä i en kvart och vägrade släppa, haha. Så kan det bli. Och eftersom vi hade bokat tid för att bada (i och med Coronoa) och bara hade en halvtimme på oss blev det kanske inte riktigt som vi tänkt oss men det blir ju sällan det med barn å andra sidan. Däremot tyckte dem att det istället va superroligt att hoppa i sängarna på hotellrummet och kolla på utsikten, såklart!

Sen gjorde vi oss iordning och bytte om för att promenera bort till pappa för att käka middag med både han och mamma. Och det blev en himla mysig kväll med god mat och dryck och en massa skratt. På kvällskvisten gick jag och barnen ner mot en lekplats i området och det va precis när solen gick ner över Malmö och Hyllie och det var så magiskt fint! Rosa himmel och en ljummen majkväll.

Sen startade vi söndagen med en sovmorgon och en fantastisk hotellfrukost! Och sen fortsatte vi söndagen med en massa mat. Först en fika hos mellansyrran, sen ett stopp hos mamma följt av en magisk hamburge-lunch på Brödernas på Hyllie. Så himla goda burgare och deras sötpotatis fries va ju magiska. Kan verkligen rekommenderas! Och som om det inte vore nog blev det ett fika stopp till hos min äldsta syster innan vi drog oss tillbaka mot Kristianstad.

Och ja, magen stod i fyra hörn hela den kvällen, haha! Men det va så värt det! Man måste ju få unna sig, eller hur?

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Ska vara gott att leva

nouw.com/ingajohansson