Upside down and round and round

Hejsan hoppsan va gårdagen kom med massa överraskningar hela dagen...eller beror ju lite på hur man ser det men det e bara att konstatera "det blir aldrig som man tänkt sig"

Dagen började med att jag satt och diskutera livets mening, filosofer och mål o drömmar med en väldigt färgglad prick på bussen på väg till skolan...sen blev det att sitta och lyssna på lite politisk filosofi i 2 timmar innan jag skulle ta mig till Särö för middag o övernattning...trodde jag ja! Sittandes på bussen...i min egen lilla värld...ringer jobb o hör om jag kan jobba onsdag...jajamensan...ingen övernattning hos Karlsson men däremot lite klirr i kassan...samtidigt som jag snackar i telefon märker jag att ojdå, här ska jag hoppa av, här ligger ju hemköp som jag skulle möta Emma vid. Snabbt samlar jag ihop telefonen, skolväskan och övernattningsväskan och hoppar av bussen...och där står jag. Precis när bussen kört iväg och jag kollar över gatan på hemköpskylten inser jag att detta e helt fel...jag har hoppat av på helt fel ställe...shit shit shit! Jaha, vad ska man nu göra då? Jo det e väl bara till att gå...tur att man kunde följa skylten Särö 5 km...ture turist i storstan...that's me! 

Men det blev en väldigt lyckad och mysig kväll med god mat, kvällspromenad och en glass i kvällssolen. Men sen blev det att ta sig hemåt för en god natts sömn innan jag skulle gästspela, återigen, som truckförare!

Har nog alltid vetat att jag e oerhört klumpig men har känt att jag fått det bekräftat gång på gång denna veckan på jobb...eller så kanske jag inte behärskar ett större fordon än en cykel...kan va det!

Happy me

Fasiken va gött! Blir på så jäkla gött humör när jag får användning av mina vita skor...aah wunderbaum!  
Idag hade jag i alla fall rätt...föreläsningen va från ett till tre...o jag va där! Rent fysiskt va jag i alla fall där men vet e fasiken om jag var där rent mentalt...väldigt konstigt men jag tänker för mycket när jag inte behöver tänka så mycket och tänker inte alls när det verkligen behövs...hmmm?!?

Satt istället och tänkte på det fina vädert, vad jag skulle handla på willys på vägen hem, om jag skulle svänga förbi Emma, mitt glassogram jag fick i postfacket imorse (tusen tack mamma o pappa) varför mina ögon somnar tidigare än resten av kroppen ibland och självklart att jag ska få träffa min älskling igen ikväll!

Noll koll kokosboll

Here we go again...en riktigt spännande dag idag och den e långt ifrån över.
För att få en så bra start på dagen som möjligt innan jag skulle iväg på föreläsning laddade jag med en kalasfrukost...kaffe, yoghurt och nyhetsmorgon...ah mysigt att bara sitta i lugn o ro och njuta av min frulle...trodde jag ja! Av nån konstig anledning hamnade hela yoghurtskålen på mattan...kalas! Vilken härlig start! Bara att konstatera att mattan måste kemas efter mina tappra försök att få bort allt med vanish. Men skitsamma bara att hälla i sig lite kaffe och skratta åt min klumpighet!
Sen bar det av in till stan, tänkte att jag skulle hinna med lite grejer innan föreläsningen klockan ett...ett stopp inom banken vilken var väldigt svår att hitta...klart man inte tror att det gömmer sig ett bankkontor bakom en fastighetsskylt men men fick reda på att det faktiskt gjorde det! Blev även till att köpa lite lunch med mig som jag kunde slänga i mig innan föreläsningen började...så jag tåga bort mot skolan, gick upp för trapporna och fick en väldigt konstig känsla i kroppen...konstigt att det inte sitter en enda människa från filosofin här?!? Men jaja i och med att jag va lite tidig slog jag mig ner och väntade...fick en väldigt konstigt känsla igen o va tvungen att kolla kalendern och hoppla hoppla...hade visst föreläsning från tio till tolv idag...och där satt jag och vänta som ett fån! Detta efter att jag kollat på mitt schema två gånger imorse för att se vad föresläningen skulle handla om...hela denna delkursen har föreläsningarna varit från ett till tre så egentligen va jag inte helt av banan...

Så det blev istället att ta sig till Linné för en kaffe i goda vänners sällskap...fast det blev lite pikar riktade åt mitt håll om min flummighet, häftstiftet och killen i den roliga mössan...men hej, jag e van! Har kommit på att det faktiskt lönar sig att va lite halvflummig då man läser filosofi för då går det hur bra som helst!
Visa fler inlägg