Ida Kappelin

Down under
Då va man hemma i Malmö efter 10 veckors slit o skratt som truckförare...tänkte på så mycket jag klarat av o åstadkommit under dessa veckor o kom fram till att jag:

- har dunkat huvudet ett antal gånger i järnbalkar
- kört in i en massa grejer OCH järnbalkar
- varit väldigt nära att ramla av trucken i en väldig hastighet
och det som jag e mest stolt över e ju självklart att jag har lyckats att:
- köra in i en papperskorg som efter smällen sprängdes som en raket

Väldigt stolt över mig själv och mina veckor på sommarjobbet!

Men nu e jag som sagt hemma o tar det hur lugnt som helst med familjen...men allt går ju inte så smidigt om man heter Ida så i fredags när jag skulle ta mig hemåt lyckades jag missa mitt tåg med några minuter. Allt detta tackar jag gubben som inte förstod sig på SJ:s biljettautomat...tackar tackar! Så där stod jag på centralen med plus minus noll på kontot o ingen chans att boka ny biljett och ingen av familjemedlemmarna som svarade på sina mobiler eller hemtelefoner. Just i det ögonblicket ville jag bara sätta mig ner o tycka synd om mig själv! Men fick till slut tag i syrran som räddaren i nöden fixa en ny biljett till mig så nästa avgång skulle jag banne mig inte missa. O då va man på g...men som oftast händer när man sitter på tåg e ju att det blir ganska mycket försenat så varför skulle det va annorlunda nu bara för att jag verkligen verkligen ville hem så snabbt som möjligt?? Kom i alla fall till stationen, en halvtimme senare, och skulle sätta mig på första bästa buss som skulle ta mig till familjen...vilken oxå va försenad! Ganska frustrerande o började känna att det kliade lite i fingrarna. Men jag lyckades komma hem i alla fall vilket va hur mysigt som helst!

Så nu ser jag fram emot morgondagen då mamma tagit ledigt från jobb bara för att umgås med mig...jippi! Blir en tur till Köpenhamn om vädret tillåter, kollar man på de senaste dagarna har det ju regnat konstant så det borde ju inte finnas mer regn tycker man. Men va fasiken det finns ju paraply och regnjackor så inte mycket kan stoppa mig från en heldags shopping i Köpenhamn!
Den 25:e smäller det!