Ida Kappelin

oj oj oj crazy days
Kan man lugnt säga...flytt hit och flytt dit! Lägenheten i Halmstad skulle lämnas i helgen så det va att sätta sig på bussen o tuta ner på lördagsmorgonen för städning o utflyttning...ska nog aldrig mer flytta...eller i alla fall aldrig flyttstäda och aldrig i 40 graders värme kan bli lite hot! Men efter några svettiga timmar blev det att ta sig till Stina för att kolla nyrenoverade huset o få lite mat i magen innan det bar av tillbaka till Göteborg igen o lasta ut alles!
Stack ner till Halmstad vid tio-tiden och vid nio på kvällen blev det att slänga in handduken för dagen för att vila upp till nästa dags flyttkalas. Blev en liten tripp till ikea med mamma o pappa för att fixa lite nya roliga saker till lägenheten o sen blev det att pula lite o sätta det på plats som skulle på plats!
Sen va det några dagar i början av veckan som spenderades i gamla lägenheten för att städa o göra fint...väldigt väldigt tråkigt, men jag o Fia lyckades spexa till det med trötta hjärnor efter en arbetsdag. När jag äntligen trodde att jag va färdig i lägenheten o va på väg därifrån kom jag på att jag glömt lite saker så det blev en vända upp igen, sen kom jag på att jag nog glömt lite mer så det blev även en andra vända o sammanlagt slutade det väl på att vi traska gibraltargatan upp o ner 3 eller 4 gånger...skoj! Inte alls trött på denna gata nu..har fått se den ur ganska många vinklar så jag e nöjd!

Så nu e det klart i alla fall, utflyttning o inflyttning...återstår ju säkerligen några veckor att pilla lite med småsaker men det kan ju bli ganska skoj...sätta allt på plats så att det känns hemma. Känns som jag ockuperat nästan hela lägeneheten med mina grejer...får kanske ge lite plats till killen som kommer sen...hoppas han inte vill ha alltför stor.

Efter en fullspäckad vecka med flytt, städning o jobb känns det rätt gött att det e fredag...känns inte som det blir gjort många knop här ikväll...pilla lite i lägenheten ta ett eller två glas vin o bara dega.

Thank God it's friday!!!