Soul you think you can dance

Onsdag? Lillördag? Yes box det blev det allt...blev lite vindrickning i Vasa för att senare tuta vidare till Soul Train och svänga loss till bra musik och synen av några riktigt sköna afrosnubbar...


Trodde det skulle bli jobbigt att ta sig till skolan imorse och sitta på en föreläsning men vaknade pigg som en gris och laddade med kaffe för fulla muggar...så det blev en skön torsdagsfrulle med kaffe, nybakade stenhårda och brända bullar och en liten schleten Emma...vilket gjorde det ännu roligare att vrida upp graden på min störighet...men gjorde det självklart av väldigt mycket kärlek!
Men ska inte sticka under stol med att jag inte har haft alla hästar hemma idag eller alla chips i skålen...en o en annan groda har väl hoppat ut men det e väl som vanligt på den fronten... 
Under mitt lilla snack med David innan idag och i och med att jag e sååå gla för google, googla jag faktiskt mitt namn, men enbart för att David sa att jag skulle göra det och kom fram till att Ida betyder den flitiga, den idoga eller den verksamma...hmm...har suttit och tänkt på i flera timmar nu att jag ska resa mig upp ur soffan och ta ett städryck och laga lite käk men kommer aldrig i luckan...men jo visst är jag verksam!

Kalas

Vilken toppenhelg man har haft då...efter att ha knepat och knåpat på en hemtenta måste man ju unna sig lite trevligheter med och fredagen spenderades med nyfunna vänner på Soho för en tjejkväll med vin och tjöt. Sen blev det att dansa och skaka rumpan till otaliga schlagerhits, vilket Ida förstås kunde alla texter till och såg lite ut som en schlagernörd på dansgolvet...men det bjuder jag på!I och med att det skulle festas till hemma hos David, födelsedagsgrisen, på lördagen blev det en ganska tidig avslutning på fredagens roligheter. Efter att ha kommit över en ganska stor irritationsvåg och efter att ha slängt ut alla kläder ur garderoben överallt i lägenheten och bytat kläder inför kvällen 232 gånger (yes jag räknade alla gånger) blev det att hoppa in i bilen och dra till grisen =)

Även denna kvällen blev galen och rolig och jag fick reda på hur en göteborgs special, eller vad det hette, såg ut...efter att ha käkat lite och självklart sjungt för födelsedagsgrisen blev det att spela lite spel och kolla hur snabb och allmänbildad man e...gick verkligen bra för mig måste jag säga...häftstift eller läppstift, big deal?!?Visst det ser ut som ett läppstift men det e ju såå mycket roligare att säga häftstift!!!

image328

Inte alla hästar hemma...

Hade varit hur skoj som helst om man verkligen tagit reda på, om det går, hur många hjärnceller man har uppe i knoppen...jag skulle nog bli väldigt besviken eller väldigt överraskad (att det finns så pass många där uppe)...gjorde en ganska så stor tabbe igår...skulle in till stan och leta upp Kungsgatan 32....gick fram och tillbaka på gatan och konstaterade att de måste ha missat just det numret. Stod och kolla på hushörnet i en hel evighet, 43-27 och gick jag över gatan stod där 25-19...men hur går detta ihop?? Efter att ha ringt syrran utan svar, ringde jag till slut till Mange...och det va just i denna sekund jag insåg hur dum jag va...ojämna nummer på ena sidan och jämna på den andra...kunde väl någon sagt till mig så hade jag sluppit att springa och leta i en kvart. Men fick tröst igår med att det e just detta som e charmen med mig...herregud! Fallet ner för trappan när jag va liten har satt väldigt djupa spår....

Blev en ganska mysig morgon här hos casa Ida...trodde att jag skulle bli väckt av min irriterande väckarklockssignal (låter ungefär som en brandbil/ambulans/polisbil på utryckning) men blev istället väckt av en pigg pojkvän som ville höra min ljuva stämma (det sista la jag till själv, men tror det stämmer in rättt bra)
Så med en sån bra start på morgonen va det bara att sätta på lite kaffe och rota igenom garderoben för att veta vad man ska slänga på sig lagom till föreläsningen. Visst har jag garderoben full med kläder, men inget skoj och inget som känns aktuellt just nu...får bli nåt av det jag inhandla igår!

Kom på en riktigt rolig grej nu när jag sitter och lyssnar på the voice...som jag även körde när jag va hemma...Rhiannas låt "don't stop the music", går ungefär såhär:
...ma say ma sa, ma ma coo sa...blablabla
Min fråga e ju då...om "ma say ma sa, ma ma coo sa" vad sa pappa då? hahahahaha
Visa fler inlägg