Ida Kappelin

En vecka i Tunisien
Varför går en vecka så himla fort? O varför finns det bara 24 timmar på ett dygn, alldeles för lite ju...hinner ju inte med nånting känns det som. Men nu e man hemkommen brun o fin, om jag får säga det själv, vi fick en vecka i tunisien så att vara hemma nu i kalla o tråkiga Sverige känns väldigt bittert men jag ska inte klaga...hade en helt underbar vecka med min älskling. Blev ett all.inclusive val av hotell o fattar inte varför man aldrig testat det tidigare...hur bra som helst ju! Gratis frukost, lunch o middag o det bästa va att man kunde plocka ut drinkar i oändlighet. Bara ligga vid poolen och be Richard tassa iväg o hämta ett glas vin...eller gin o lemon om man va sugen på det. Hela veckan va det 30, 35 grader så stekandet o pressandet pågick från tidig morgon till sen eftermiddag sen därefter blev det andra aktiviteter. Va inne i Sousse o kolla marknaden vilken först skrämde mig med en massa galna försäljare som drog i en o ville att man skulle in o kolla i deras affärer...lite to much...men man höll ju ut och resultatet blev en väska, en plånbok, en klocka och ett par asgrymma converse.
Sen va vi tvungna att ta en liten kameltur när vi ändå befann oss i Afrika...en upplevelse minst sagt, men så kan man ju säga att man har ridit på kamel oxå. Sista dagen blev det av...det som jag gått o lustat efter hela veckan...parachute!! Hur häftigt som helst va lite smånervös men det släppte snabbt och det va hur gött som helst att hänga o sväva i luften.

Men nu e det jobb framöver som spökar...5 underbara veckor. Har räknat på det o 5 veckor blir ju bara 25 dagar, inte så farligt, går väl ganska snabbt...förhoppningsvis...bara att göra ett schema o räkna ner.

Men min semester va i alla fall helt underbar och jag ser fram emot nästa resa med min älskling! Nästa gång i minst 2 veckor!

 

Eftersom det blev klickat en ganska många bilder...en sisådär 580 stycken...finns det ingen risk att alla kommer upp här så istället får det bli på bilddagboken...

http://lillidas.bilddagboken.se/p/main.html