Dejligt
Så det blev en regnlös midsommar ändå...lite stänk här o där men det får man väl räkna med!
Men det blev en mysig afton i Davids stuga med den obligatoriska midsommarmaten och de obligatoriska nubbarna...tur att det fanns både hjärterum och stjärterum i stugan!Efter midsommarafton och veckors jobb ledde till att helgen blev oerhört lugn...inte många knop gjorda här inte...såg ganska mycket av min lägenhet under helgen och ännu mer av soffan o sängen.

Men en ny vecka nu och ledig som man e får jag försöka sysselsätta mig så gott jag kan...blev en väldigt trevlig tur på stan igår med nyfunna vännen Lina...kom på att jag måste skaffa mig ett nytt pass inför vår Tunisien resa, vilken blev bokad i söndags woohoo!!, o efter en liten fotografering blev det spenderat väldigt många timmar i stan med lite shopping, käk och tjöt...en väldigt trevligt måndag!

Göttans

Fasiken va gött att det blir en långhelg denna helgen me...3 ljuva dagar som ska startas med en midsommarfest med the whole gang! Undra på om det blir lika galet som sist?!? Då blev det ösregn, ett tappert försök av en ensam man att sätta upp en midsommarstång, roliga o oväntade lekar och ett nattdopp med en massa massa gyttja...svårt att slå kanske men kan nån kan vi!

Sen räcker det ju inte enbart med dessa dagar utan jag e även ledig hela nästa vecka, vilken lycka! Inte ens uppskriven som reserv så har lite svårt för vad jag ska ägna min tid åt...tänkte jag skulle sätta mig ner o skriva en liten to-do lista nu när jag har sååå mycket fritid! Ganska högt upp på listan kan jag tänka mig att en del pluggande kommer att stå...trist...men måste göras även det! Får kanske även ta igen en hel del missad tid med pojkvännen och kompisarna så att de vet att man fortfarande lever!

Helgen som gick spenderades i Malmö för träff med kusinen, vilket aldrig blev av, och fotbollsfest så klart! Galet när man umgås med Bodensjö då kan det bli ganska mycket intagande av diverse drycker, fotbollsfajt i halvlek, ikastning i pool m.m....sen kom söndagen o mamma o pappa skulle ut på en cykelsemester...från båstad till göteborg så det blev att släppa av dem i båstad efter ganska många stopp...men vi o dem kom fram till båstad och de cyklade in i göteborg igår med ganska ömma bakar kan jag tänka mig så då e det ju inte så konstigt att huvudet inte sitter där det ska. Har äntligen fått klarhet i varför jag e smått förvirrad...jo därför att mina föräldrar är likadana. It runs in the family så att säga!

Lite pics från Malmöhelgen....

Hallå på vadå i vadå...?!?

Så har de senste dagarna känts...att jag e ganska tankspridd och ologisk normalt sett är en självklarhet som jag bara måste acceptera men en "normal" Ida med sömnbrist, timmars övertid på jobb och för lite vätska o föda blir genast tio resor värre...nästan till den grad att jag inte själv fattar hur det fungerar i knoppen.
Denna veckan har sommarjobbet dragit igång på allvar och det har blivit tidiga morgnar och sena kvällar men såå mycket skratt och tjo o tjimm på jobb...fast själva arbetet kanske inte är världens roligaste e det väldigt skoj att gå till jobb och tjöta o bråkas lite med kollegorna. Denna vecka har jag även lyckats försova mig två gånger...jag har visserligen kommit till jobb i tid men det har blivit ganska stressiga morgnar då jag öppnat kylskåpsdörren och bara slängt ner nåt i väskan som kan fungera som frukost...väl på jobb märker man att man har en påse med bananer, tomater o ägg...mmm! Men den som väntar på nåt gott...(blir aldrig fet)...har siktet inställt på den 25:e juli och min oerhörda lön!

O nu har ju äntligen EM dragit igång o tankarna va att joina alla andra galna supportrar på avenyn för att njuta av matchen men blev istället att sätta sig framför tv:n o försöka hålla ögonen öppna...vilket gick sisådär...såg i alla fall andra halvlek o det va ju den som räknades...

Innan det blir att bege sig söderut återigen finns det en hemtenta som ska vara inlämnad och som vanligt har jag koll på allt! Vet vad som väntar idag, imon o på fredag efter jobb...wunderbaum!  
Visa fler inlägg