Not the sharpest tool in the shed

Vilka mysiga dagar man haft såhär innan helgen...
Onsdagen började med en jobbintervju för att försöka håva in ett extra/sommarjobb...sen blev det att ta sig till Haga för den dagliga dosen av ms Karlsson och prova lite nyinkomna kläder och bränna lite pengar...sen avslutades dagen hemma hos godingen.

Sen kom torsdagen med besked om att jag från o med nästa vecka kommer ha ett jobb...woohoo! Lite extra pengar på kontot under våren är hur gött som helst och sommaren är räddad! Och för ovanlighetens skull blev det en tripp till Haga för tjöt med Emma innan det bar av till Vasastan för några glas vin med Jossan & Evelina...allt för att förbereda oss på vip-kvällen på Twist & Tango vilken bjöd på ännu mer dricka...ingen bra kombo med shopping och alkohol...kan gå hur fel som helst och dumma beslut kan fattas! Men i och med att det va 20% på allt tjäna jag på min sjalaffär...men varför stoppa när man e på topp? Nix pix...så det blev en liten tur tillbaka till Vasastan för lite mer dricka...vilket ledde till  ganska mycket  fnitter och massa skratt...så då kan man ju säga att det va värt det! Kanske inte lika fnittrig när jag vaknade på fredagsmorgonen men men...


Sen begav sig Svensson ut på en liten mini roadtripp igår och i och med att jag inte har världens bästa lokalsinne trodde jag att jag skulle villa bort mig i stora Alingsås men blev ganska stolt över mig själv att jag hitta så pass bra. Sen blev det att knö sig förbi ganska många handbollssupportrar för att till slut hitta min plats mellan två fanatiska äldre herrar...men det va skoj o höra deras egna kommentarer om matchen och att det slutade med seger...som firades med 3 kilo godis och ett snickers!

Och ikväll blir det att ta sig till Särö för lite käk och mys...lovely!

Meet the parents...

...så blev påsken! Blev en skön start på fredagen med hemkomst och lite tjöt med mamma o pappa innan det bar av till stan för att träffa Jennie och ta en fika och kolla runt lite i affärer. Efter lite fönstershopping blev det att ta sig till centralen för att möta upp älsklingen och förbereda honom på första mötet med föräldrarna...kan sägas att jag hade en puls på 190! Min familj e inte riktigt som alla andra...men det e därför jag älskar dem så...!
Fredagen gick hur bra som helst o så kom lördagen...blev lite sight-seeing i Malmö på förmiddagen, och vilken tur att jag har min pappa som tala om för mig vad som va obligatoriskt på sight-seeingen...hade aldrig klarat det annars!

Sen blev det ju påsk/släktmiddag vilken, som alltid när familjen Svensson och Bodensjö träffas, blev helt galen. Liten mjukstart med den obligatoriska påskmaten och lite vin och övrig dricka på det...men efter lite mingel och tjöt blev det att spela lite spel...påskäggs-spelet följt av melodifestivalsspelet...vilket gick ganska hett till...tjejerna mot killarna slutar alltid med att killarna vinner...på fusk! Men gjorde absolut ingenting då man fick se 4 grabbar sjunga vinnarmelodin diggilo-diggiley!Sen blev det att ta sig tillbaka hem på annandagen för min chans att träffa föräldrarna vilket blev en väldans trevlig kväll med god mat och gott sällskap...så allt som allt var det och blev det en toppenpåsk!

Hur lyckas jag?

Händer det inget skoj får man ju se till att skapa dessa situationer själv...vilket jag lyckades med igår...igen! Skulle bege mig till friskis igår för att träna lite tänkte jag...skulle va extra duktig och hoppa på ett dubbelpass, ett aerobic/steps och ett skivstångspass. Hmm...skulle kanske kollat vad det innebar med aerobic/step...min tolkning av det hela va ju att det skulle va lite upp och ner hopp på en steppbräda men nej nej...istället blev det ett pass med hur mycket koordination som helst...kändes som jag va på ett salsa-pass och jag hängde inte med för fem öre! Så i en halvtimme stod jag som en fågelholk och till en början skämdes hur mycket som helst för att senare bara skratta åt mig själv...vad ska man annars göra? Så jag gick...ställde tillbaka steppbrädan och väntade på skivstångspasset...vilket jag har testat innan så detta skulle bli skitskoj...fram tills dess att jag skulle göra någon form av armövning och det sa pang, klick och kras i axeln...hoppla hoppla! Just i den smärtsamma stunden trodde jag att axeln hoppat ur led...men efter att ha skrikit lite (inombords) hoppa den tillbaka på rätt plats.
Nu var det ju så att axeln inte hade hoppat ur led helt å hållet...men några armövningar inom den närmsta tiden kommer jag ju inte göra! Istället blir det att träna upp axeln med en sjukgymnast...haha!

Så går det till när jag tränar...herrejisses! Uppmanar alla att INTE gå på samma pass som mig i framtiden!
Visa fler inlägg