What goes down must come up

image406

Såhär ser det ut just nu när jag tittar ut genom fönstret...helt underbart, och vad gör jag?
Precis hemkommen från jobb efter att ha suttit på en buss i närmre en timme...känns som det alltid händer nån olycka här i stan...men va helt okej att sitta i kö faktiskt, visste att när jag kom hem skulle det börjas med tentaskrivande så jag hade absolut inte bråttom...han hade gärna kunnat köra en sight-seeing vända till...inte mig emot!
Men nu sitter man här i alla fall...hur mysigt väder som helst men soltimmarna e över så pressande på gräsplätten e ju ingen idé...så det e väl bara att sätta igång med det som ska göras...känner mig väldigt motiverad!

Blev en väldigt fin dag idag i alla fall, kändes som det va länge sen man jobba så det vaf aktiskt kul att resa sig upp när klockan ringde...sen fick man en del fina ord på jobb som värmde med...vilket gjorde min dag....och helg!

Sol ute, sol inne, sol i sinne

Efter helgens bravader blev det tillbaka till verkligheten med plugg och jobb plus en liten mindre virusattack som kom smygande...men det va tidigare i veckan och nu de senaste dagarna har spenderats i stan fikandes, sippandes på lite vin, på afterwork, glassätande i värmen och i frisörstolen.
Såå kom kära måndag med ny delkurs, fast det bara är två veckors slitande kvar på terminen, och jag har insett att jag ska lämna in en tenta på lördag som jag inte börjat med, vilken skräll! Får ta mig i kragen och intensivläsa och intensivskriva denna veckan och kan tänka mig att jag måste gå inom affären och fylla på mitt kaffeförråd om detta ska funka.
Fick även ett väldigt trevligt telefonsamtal idag vilket gjorde mig oerhört glad...vilket betyder att det med all säkerhet blir en liten semestertripp i sommar....göttans!! 

En helg med allt...

Efter att ha jobbat och stått i i torsdags blev det att ta sig ut till Hindås för att träffa familjen och äta gott o dricka gott...tog ett ganska bra tag innan man blev upphämtad på centralen men men 3 malmöiter i storstan...klart de inte hittar...men bättre sent än aldrig iförsig! Så torsdagen bjöd på lite sight-seeing runt stugområdet/indianområdet, kortspel, grillning och en massa skojigheter med familjen Svensson...lyckas alltid påminna om en cirkus när man träffas allihopa, hur kul som helst...o en ganska hög decibelfrekvens.Sen kom fredagen då det blev föreläsning för min del och en snabb rundtur inne i stan innan det blev att sätta sig i bilen och ta sig tillbaka till stugan för lite solning och vindrickning allt för att förbereda sig inför kvällens karaokekväll...vilket inte bjöd på skönsång direkt men en massa roliga och gamla gooa låtar. Gjorde iförsig ingen tävling av det men OM vi hade gjort det hade jag nog vunnit överlägset...va ganska vass på alla 80-låtar...om jag får säga det själv...!Sen kom lördagen och det blev att fira mammas födelsedag med bubbel, jordgubbar och skönsång innan alla skulle bli klara och allt skulle packas för en heldag på liseberg. Hur mysigt som helst att strosa runt bland alla karuseller tillsammans med hela familjen....så det blev ungefär samma runda som sist fast även lite barnkaruseller denna gången vilka var ganska läskiga de med. Höjdpunkten på dagen va ju att både jag o Carro vann på chokladhjulen, visserligen inget stort choklad men 2 välförtjänta center...woohoo! Efter att ha trosat runt i nästan 10 timmar blev det att ge upp o bege sig till närmaste pizzeria...och efter detta tog det inte många sekunder innan jag slockna i soffan.En superduper mysig helg med familjen...synd bara att allt gick så jädrans fort...lite trist att åka tillbaka och sätta sig i en tom lägenhet...men hade ju något att se fram emot...att skriva en tenta, jippi! Ingen jättestor skräll att jag inte fick tummarna ur avgasröret och började skriva igår...så idag väntar en jättespännande dag för mig!
Visa fler inlägg