Aaa...asos

Mmm...I like!
Asos.com...ingen sida att leka med. Hur många snygga grejer som helst. O i förrgår gick Richard in o beställde en liten blåsa till mig, tack älskling!

Denna e då tänkt som en nyårsblåsa:


Sen finns det ju övriga klänningar man inte heller tackar nej till...

Denna vitblommiga söta sak funderar jag faktiskt på att köpa ganska så snart...jippi!

Oh happy

Kom fram till en väldigt bra slutsats igår, körandes från Halmstad till Göteborg...Jag blir lycklig av kaffe!
Varför? Ingen aning faktiskt?!? Men så e det bara...efter nån kopp här o där känns det väldigt väldigt bra!
Kan säga att gårdagen krävde mina x antal koppar...för att kunna stå ut med nötter! Brukar inte alls ofta, eller aldrig, höja rösten på en föreläsning men nu va det fasiken på tiden. Intressanta människor man pluggar med...verkligen!

O så har det ju varit en fin o mysig helg alldeles precis vilken spenderades med Richard och familj uppe i Stockholm. Blev kalasglad på lördagmorgonen när jag drog upp persiennerna och såg att det SNÖADE!!!! Vilken lycka! Efter denna glädje blev det att käka en mysig frulle med gänget innan det blev trask ner till city för att kolla inredning o kläder. Blev möjligtvis kastat en eller två snöbollar med...med precision! Haha!
Efter trasken blev det att värma sig och mätta sig på en italiensk restaurang...mmmm...väldigt gott! Italiensk glass e inte o leka med! Sen avslutades kvällen med teater och lite snack om ditten o datten!

Sen kom söndagen där det blev traskat en hel del med...bort till Djurgården för att se en trevligt liten konstutställning. Inte jätte konstintresserad men eftersom detta e nåt jag aldrig hade gjort med min egen familj var  det väldans trevligt! Efter lite kultur blev det att ta färjan över och promenera lite i Gamla Stan och leta efter lite indiskt.
Blev en väldigt mysig och trevlig helg i hufudstaden och det blev givetvis taget lite bilder med men tar lite tid att lägga upp när datan strejkar! Men de kommer! 

Grattis Mikaela!

Snäll moster som jag e ställde jag klockan tidigt imorse för att ringa och riktigt sjunga ut för min systerdotter. Lite urvaken va man men tyckte jag prestera rätt bra ändå! Kanske inte framgick till fullo att det va just jag i andra luren...?!?
Men idag blev Mikaela i alla fall 9 år så grattis grattis på dej!
   

Lite bilder från min mysiga helg i Malmö. En väldigt mysig och rolig helg tillsammans med Svensson & Bodensjös.
Blir aldrig en tråkig eller tyst stund när hela familjen är samlad.
Sen blev det ju taget fler bilder i helgen med...
   

Visa fler inlägg