Ytterligare exempel

Blev lite rolig läsning även imorse i Halmstad när man öppnade Metro...då stod det just om Vägverkets avslag av den lustiga registreringsskylten plus lite andra exempel som blir lustiga i backspegeln:


 

3VUHT1K2
 
eller

3IOH22A

Väldigt skojig läsning så på morgonkvisten.
Det blev en tur ner till Halmstad idag ja...och inga försovningar heller...good job! Ställde visserligen klockan på den jobbigaste och olidligaste ringsignalen bara för att jag skulle komma upp...o det funka ju! Trist bara att Richard hade sovmorgon...men men....kan inte få allt!
Väl sittandes i bilen som skulle ta oss till föreläsningen...efter jag erbjudit att betala mer i bensinpengar bara för att slippa köra...blev det Cicci som körde i racerfart så även om man va lite trött på morgonen fanns det ingen tid till att powernappa.
Så väl inne i föreläsningssalen fick vi redan på att vår föreläsare för dagen skulle hålla power-point föredrag om sin  pågående forskning. Hela salen släcktes ner o det va ju inte det att föredraget inte va intressant, för det va det, men på nåt sätt kunde jag verkligen inte hålla ögonen öppna. Hur mycket jag än försökte gick det bara inte. Lite jobbigt att jag satt på andra raden o att hon hade perfekt syn mot mitt håll. Ville ju inte va otrevlig eller oartig men kan tyvärr inte styra min kroppsliga begär...o just i denna stund va ögonlocken väldigt väldigt tunga. Båda Nina o Pillan som satt brevid putta till mig några enstaka gånger...tur att man inte snarka...det hade kunnat bli ganska pinsamt.
Väl på rasten fick man hälla i sig en kopp kaffe för att undvika samma misstag....vilket lyckades galant!

O nu såhär på kvällskvisten ska jag iväg o bli bjuden på en 3-rätters middag av min kära pojkvän! Mums!

Hahahahahaha

Ja, då fick man sig ett gott skratt såhär på kvällskvisten. Sitter o zappar lite på tv bland alla kassa program o funderar att gå in på nätet o kolla om nåt nytt hänt. Kollar det gamla vanliga; facebook, mailen, om det trots mina zappningar finns nåt på tv...men så plötsligt tänker jag att jag ska in o läsa lite på Aftonbladet...o hitta en hur rolig grej som helst!
En snuskskylt som vägverket förbjöd! Fatta ingenting...skylten såg ju inte så konstig ut eller hur??Vidare står det att: Vägverket må vara beskyllt för att vara tröga med att laga vägar. Men när det gäller obscena fordonsskyltar är de kvickare än de flesta.
Sitter o kollar skylten o fattar fortfarande ingenting?!?

Men var ligger snusket i fordonsskylten X32IARO?

Gör som Vägverket - använd en backspegel så får du se.Jag tyckte detta var hur kul som helst o satt här på kvällen o skratta i min ensamhet...nån som vill skratta med mig??

Ljuva teknik

En fråga bara...(som jag o Cicci förövrigt prata om på vår lilla promenad till Haga)...vad gjorde man innan mobilens tid? Helt galet att man har blivit så besatt av en liten manick. Utan den känner man sig väldigt bortkommen o bortglömd.
Eftersom jag befinner mig i Göteborg tillsammans med min mobil och laddaren e i Halmstad känns det verkligen i hjärtat att jag inte kan ladda den. Kan ju ladda den hemma hos Richard ikväll men det e sååå långt tills dess. Speciellt när jag skickade sms till Fia o fråga om hon ville hitta på nåt efter jobb...schysst man känner sig som skicka iväg det o sen skiter i svaret...haha...får hoppas att jag blir förlåten.
På nåt sätt klara man ju sig bm (before mobilen) men väldigt svårt att tänka tillbaka på den tiden.
Sen e det lite skojigt oxå att när mobilen funkar som den ska o man går med den beredd i fickan i hopp om att någon ringer till en eller skickar ett mysigt sms då e det ingen som hör av sig...men just i den stund när telefonen e på urladdningsstadiet e det hur många som helst som ska nå en o höra av sig till en. Typiskt!

Men nu e det ju som det e...inget att göra åt det. Kan kanske suga in denna tysta stund o bara njuta av att mobilen inte går på högvarv...vilket den brukar göra?!?!?

Visa fler inlägg