det kommer mera...

Varit ganska kass på att skriva den senaste tiden...först va det jobb man skylde på, sen gick det över till skola o nu får jag väl säga att min dator strejkar så att öppna en sida på internet tar typ 10 minuter vilket e alldeles fööör länge ju =) så får passa på när jag e hemma hos Richard o skriva av mig lite...
Fast måste kanske skriva in att en av de största anledningarna till att inläggen kommer så sällan nu e att när jag sitter o tänker igenom vad som hänt kan jag faktiskt inte komma på nåt förrutom skola, plugg o träning...men nu kanske det blir lite bättring?!?
Förra fredagen blev det att åka av sig lite överskottsenergi på liseberg och jag dum som jag va konstaterade att jag kunde ställa upp o åka alla karuseller o dalbanor men att spökhuset fick klara sig utan mitt besök, dröjde då inte så länge till man blev ditdragen med en puls på 220 o givetvis e det så att den räddaste får ta all skit...så det blev väl en o en annan tillhoppning och vrål men på det hela va jag ganska lugn...hehe. Sen lördag o söndag blev det bara mys med kompisar och veckan som följde spenderades i skolan med arbete o redovisning.
Sen, fredageftermiddag, fick jag ett ryck o bestämde mig för att bege mig hemåt till Malmö utan någon som helst förvarning till familjen vilka blev ganska chockade när jag knackade på dörren vid 8 tiden på kvällen men glada förstås! Så det blev en mysig helg hemma med lite shopping, fondue med föräldrarna, syster, svåger o vilddjuren o en rysare till fotbollsmatch.


Det absolut bästa med helgen var "med andra ord" där jag, tävlingsinriktad som jag e, skulle förklara så många ord som möjligt o förövrigt blev genomsvett, läste lite fel på ordet o va bombsäker på att "piassavakast" va ett ställe i Finland.
Alla fick sig ett gott skratt o känner jag min familj rätt kommer man att få höra detta i en lång tid framöver...men varsågod det bjuder jag på! =)

ooo tålamod

Börjar så smått bli lite irriterad på min väldigt väldigt seega dator...det ska faktiskt inte ta så här lång tid att starta upp den, komma igång, kunna öppna en sida på nätet eller rent av släcka ner den...men grattis till mig själv för världens tålamod! Kanske bara inse att burken e inne på sin sista vers o kanske rent av borde eller måste pensioneras...en annan tanke e kanske att hitta nån som e datasmart o kan hjälpa mig med upprustning och en del rensning som säkerligen behövs...trots mina tappra försök...ooo tålamod!

Idag var dagen! Istället för att hela tiden säga att jag borde komma igång med min träning och alltid skjuta fram tillfället blev idag just den dagen...första gången på länge jag drog mitt kort på friskis...självklart gick det ganska osmidigt! Men däremot träningen gick kalasbra...känns skönt att vara igång nu...får bara se hur länge jag håller i med "mitt nya liv". Ganska förvånad över mig själv att jag även har kommit så pass långt i mitt pluggande...självklart e det en del kvar men min mañana-inställning e nog sakta men säkert på väg bort...hoppas jag! Det nya tänket blir då istället att det e ganska onödigt att skjuta upp de saker till morgondagen som jag likagärna kan göra idag! Perfekt motto!

Så nu ser jag fram emot fredag vilket innebär, först pendling ner till Halmstad, sen föreläsning, sen tillbakapendlande till Göteborg, träning, kanske en solning på det o sen hem till älsklingen...


Sedan väntar helgen med en tripp till Lager 157 (som jag gått o längtat) o lite partaj på lördagskvällen...mysmysmys! 

Visa fler inlägg