Obeskrivlig smärta

Så obeskrivligt är det väl egentligen inte...jag har skitont! Lite korkat att "ta ut sig" på gymmet och överträna muskler som aldrig blivit tränade innan...så då får man stå sitt kast nu.

Blev en spontan tripp ner mot Malmö igår och kan va nog rätt skönt för familjen att det blir hemresa redan idag så dem inte behöver lyssna på mitt tjat om att jag har kopiös värk i benen. Tror det kom på tal en si så där 40 gånger igår...bara under loppet av tre timmar. Till mitt försvar var det ganska jobbigt att gå ut ur bilen, in i bilen, ut ur bilen och in i bilen...

Så nu går jag...antingen som en gamling i behov av rullator eller som att jag gjort i byxan...grattis ida!

Första skoldagen

Denna dagen gick verkligen undan får jag säga. Trodde det skulle bli ganska segt att vara tillbaka i skolan och dessutom va där från 8 på morgonen till 5 på eftermiddagen...men det gick ganska smidigt!

Först va det lite registrering som vanligt och efter det va det ganska mycket info plus en liten mini-föreläsning innan vi blev bjudna på lite lunch och efter detta kom det bästa...haha!

Jag har alltså idag: tillagat en stek- kryddat och sen slängt in i ugnen, filéat en fisk- panerat och stekt upp, styckat en kyckling- tillagat köttet och gjort egen BBQ-sås, gjort två olika såser från grund plus svängt ihop en rosafärgad kräm (vilken egentligen skulle vara röd men men...) Efter detta fick vi ju provsmaka maten med så det blev uppdukat en stor och fin buffé av det hele...och sen va dagen slut!

Tillbaka i bänken...eller köket? vet inte riktigt vad det blir på måndag faktiskt...men kul va det!

Märkligt och spännande

Har haft ganska sjuka drömmar den senaste tiden. Dem säger ju att man drömmer om det man varit med om på dagen, det man går och tänker på och som stämmer överrens med verkligheten...haha nej nej inte mina drömmar inte. Varför skulle jag gå och tänka på att Lasse Berghagen är min nya lärare? Att undervisningssalarna är i ett obduktionsrum? Att vi var på utflykt och åkte skytrain i Thailand? Och den senaste inatt var att jag var i Halmstad och min väska blev snodd med plånbok, mobil och hela köret...för att bara lite senare sitta och mingla med gamla kompisar på stranden över en fika.
Vill inte veta vad som pågår i mitt huvud faktiskt. Intressant och se vad man kommer att drömma om inatt i för sig.

Skolan börjar ju imorgon vilket gör att jag kommer få lite mer att göra om dagarna, nåt vettigt i alla fall. Ska faktiskt bli skoj att börja igen och få se vad denna kursen har att erbjuda. Vet ju redan att det kommer bli 87% naturvetenskap och 13% övrigt plus att de rekommendera att gå igenom gymnasiets kemi. Oh herrejisses, men det ska jag klara av med massor utav plugg och kanske lite hjälp från de som e lite smartare...
 
Visa fler inlägg