London nästa!Oj oj oj...bara två dagar kvar tills vi sitter på planet på väg till London. Ska bli så himla skoj att komma bort och fira ett lite annorlunda nyår. Har redan gjort upp en liten lista i huvudet på vad som ska göras och vad som ska besökas. Sen får nog jag och Richard prata igenom det lite imorgon så vi båda e med på varandras noter.

Jag vill i alla fall besöka alla typiska turistgrejer:
Picadilly Circus, Big Ben, Buckingham palace, London Eye (givetvis), åka en röd buss, åka en klassisk engelsk svart taxi, äta fish and chips, gå på en engelsk pub, kolla fotbollsmatch och....just det, ta en tur på Harrods och kolla lite andra affärer. Kollat upp att det finns några områden med många vintage och second hand affärer och de ska besökas med.

Sen ska vi ju givetvis äta en mysig nyårsmiddag och ha en mysig nyårafton.

Här ska vi bo våra 4 nätter i London...nära Hyde Park och smeten...och för alla nyfikna (pappa) en liten karta med...


Sista 00 julen

Julen 2009 och sista 00 julen i bilder...inte så mycket att säga mer än att jag fick många finfina paket, jag firade med mysiga familjen, vi åt gott, tomten kom x2, det blev lite karaoke framåt småtimmarna och det blev en del shopping i mellandagarna.
Allt som allt e jag väldigt nöjd med denna upplaga av julstök och väntar ivrigt till vår nyårsresa!Yeey med jul!

Då ska man ta sig ner mot Malmö i eftermiddag för att tillbringa en skön och VIT jul med familjen. Ska bli hur mysigt som helst, det jag dock inte ser fram emot är att jag ska stångas med alla galna Malmöbor imorgon i julruschen.
Får i för sig skylla mig själv att jag är ute i så kass tid som jag e med inhandlandet av julklapparna. Men jag vet vad jag ska ha, på ett ungefär, så det blir förhoppningsvis snabbt in och snabbt ut.

Och nu fram till avfärd ska man väl bara ta det lilla lugna och packa ihop allt man ska ha med sig, blir ganska många dagar nere i Malmö så får ju ta den stora resväskan för att få plats med allt...

Hitta ett roligt, klassiskt, gammalt julklipp....hehehe

Visa fler inlägg