O M G (Oh my God)

Visst e det helt otroligt att Viktoria och Daniel har förlovat sig och nån gång nästa år ska gifta sig!

MEN måste svt och tv4 sända detta HELA DAGEN?!? Måste hända väldigt lite i världen just idag...eller så kanske man skiter i alla andra nyheter?!? Men e det realistiskt att visa klipp om o om igen och ha en live-korre utanför slottet

Helt ärligt...var e Sverige på väg?

Hoppas att det blir en heldags nyhetssändning den dagen jag bestämmer mig för att förlova mig! 

Vinter vinter...aldrig vår

Nu har det snöat på ganska så bra här i Göteborg. Hoppades att det inte skulle ta sig hit upp efter att ha pratat med familjen nere i skåne som antagligen hade jättemycket snö. Men igår kväll bara det snöa o snöa o snöa...det sluta aldrig. Går ju här och väntar på att våren ska komma...så tänkte att jag kanske skulle bege mig ut och skotta bort all snö...en tanke bara.

Men helgen då? Jo den gick i träningens tecken...blev väldans sugen på att spela badminton o föreslog för Richard att vi kunde göra det nån gång i helgen. Så sagt o gjort blev det en joggingtur bort till Alelyckan för en match...väldigt skoj faktiskt men jag fick ju springa som en pingpongboll o Richard stod kvar på sin position o njöt. Så efter en intensiv match  blev det att ta svängen inom Willys för att handla lite inför schlagerkvällen. O som alla kanske vet vid dethär laget blir Ida Svensson väldigt irriterad när hon inte har mat i magen och e trött.
Vi hade ju spelat badminton i typ en och en halvtimme och va inte klara förrän halv 2 o sen skulle vi ju handla oxå o slutligen komma hem o laga ihop nåt...inte konstigt att man kanske blir lite irriterad.
Så på Willys...jag hade gått in i nån form av sockerpsykos så jag kommer inte ihåg så mycket men har ett svagt minne av att jag blir irriterad för att jag inte kan packa ner varorna bra i kassen och för först ett litet raseriutbrott och sen ett ganska så mycket större raseriutbrott till den graden att tanten i kassan reagerade, gubben som höll på o packa brevid oss haja till och Richard gav mig en blick som sa det mesta.
Så för fridens skull tog han över packningen så jag kunde få lite gainomax i mig...10 djupa andetag...
Men sen va jag lugn som en filbunke...tills vi skulle bege oss hem...jag va trött, hungrig och för att toppa detta lite extra började det snöa och va svinkallt...plus att vi hade motvind hem...ingen roliga hemfärd...för någon av oss.

Men sen löste det sig ju...jag fick mat i magen och va hur pigg som helst...så pigg att jag tog en storstädning av lägenheten. Sen blev det den efterlängtade risotton som blev kalasgod så om ni e snälla kanske jag bjuder just er på denna underbara rätt...haha!

Sen i lördags blev min fotovägg som jag snackat om så länge äntligen färdig. Eller färdig o färdig den ska ju byggas på men vi har i alla fall kommit en bit på vägen! O så här ser den ut:

Stockholm Stockholm stad

Då va man hemkommen från en väldans mysig helg i huvudstaden. Många roliga och mindre roliga händelser under hela helgen.
Så lördagen började med en liten sovmorgon innan det va dags för frulle och tillfixning innan vi skulle bege oss ut på stan. Blev en väldigt mysig tripp genom Stockholms stad...skulle egentligen, som jag sa till Richard, kollat igenom Monopolspelet innan vi åkte iväg så man kunde beta av alla gator...men vi körde lite improvisation istället. Så det blev lite sight-seeing med lite shopping och lunchande så nu vet jag vad som ska inhandlas lagom till nästa csn-utbetalning.

Efter en heldag på stan blev det att tåga tillbaka till lägenheten och snacksa lite och ta hand om den torra strupen. Fick oxå fixa till sig inför kvällen ute på en underbrat mysig italiensk restaurang. Så det blev ju några glas vin hemma och några glas vin ute...så promenixen hem va ganska så jobbig...nästan likt en slalombacke...först höger sen vänster sen höger sen vänster...ja ni fattar.
Sen mådde man ju som man förtjänade dagen-efter-kvällen-före...nu vet jag hur Ozzy Osbourne känner sig...sliten och hängig....men Richard hade ganska roligt åt mig så det får jag bjuda på. Men samla mig ändå för en söndgastur på stan innan hemfärden...o jag mådde bättre o bättre...o blev som vanligt dagen efter ganska så störig...

Så här e några bilder som blev tagna
VARNING! Den sista bilden va ja tvungen att lägga upp, sa Richard, så känsliga läsare varnas! Så här ser man ut dagen efter kvällen före...usch usch. Hoppas denna bild kan fungera i avskräckande syfte!
Visa fler inlägg