Wake up it's a beautiful morning

Vet i för sig inte om det räknas som morgon när klockan är 03:50 men det va då jag vakna i alla fall...och kunde inte somna om. Det va inte för mina nyfunna tics utan bara insomnia tror jag...
Så jag låg o vände och vred mig fram och tillbaka i sängen...kunde kanske bero på att jag va törstig så jag gick upp o hämta mig ett glas vatten men blev inte bättre för det.
Bara att acceptera att jag inte kunde sova så jag låg o tänkte till lite...o kom på flera kanongrejer. Kom på att jag skulle överföra mina nynerladdade låtar till min mp3 innan morgonens promenix.
Kom även fram till andra saker:

- 2 personer i min omgivning kommer inom en snar framtid få varsin överraskning
- när sommaren, eller våren för den delen, kommer vill jag göra en liten utflykt till en mysig utsiktsplats...typ ramberget eller vid masthuggskyrkan...o ha en mysig picknick med en när eller kär
- jag vill framkalla bilder som jag har sagt i evigheter nu...dels till min fotovägg och dels till mitt tänkta "jag o Richard album"
- jag vill bli färdig med mina 4-5 sidors paper innan söndag så jag o Richard (om han vill) kan ta en mysig söndagstur på stan
- jag vill måla om en eller flera väggar här hemma, bara för att ha nåt att göra...tror dock inte att jag får igenom den idén
- jag vill att mina ansökningsutskick till diverse jobb ska betala sig för jag vill ha ett extrajobb NU!

Det va väl summan av kardemumman jag låg o tänkte på när jag inte kunde sova...några av dessa idéer kläcktes på min morgonpromenad vilket bara bevisar att det va hur bra som helst att Richard övertalade mig att verkligen hoppa upp ur sängen då jag va lite skeptisk om jag skulle ta morgonrundan eller ej...tack älskling!

Ida "tics" Svensson

Herrejesus!
Hela mardrömmen började när jag...duktig som jag e...satt o plugga innan idag. Jag sitter i min tysta ensamhet och känner mig väldigt taggad att bita mig igenom sisådär 200 sidor om det moderna industrisamhället och bla bla bla och plötsligt får jag tics i ögonlocket.
För er som aldrig har upplevt denna känsla kan jag säga att om känslan bara sitter i i en halv minut eller max en minut kan det va en ganska häftig känsla men INTE om man har dessa tics i tja sisådär EN TIMME!
För det första blir det väldigt jobbigt att koncentrera sig på det man ska läsa och sen är det väldigt väldigt jobbigt att ha känslan av att någon rycker en i ögonlocket med en pincett...enbart för att jävlas.
Men känslan försvann ju som sagt efter EN TIMME...lagom till jag skulle sticka i till stan för en träff med Emma. So far so good...kolla lite i affärer, småsnacka lite om helgens planer innan vi bestämde oss för att sätta oss o ta en fika...precis när jag ställer ner kaffekoppen och min kärleksmums på bordet börjar det igen....aaahhh! Ska man skratta eller gråta?!? Det blev att skratta åt det och försöka koncentrera sig på annat...vilket INTE gick...kunde verkligen inte koncentrera mig.

Så nu sitter man här i soffan efter en gourmetmåltid ala fiskpinnar med potatis och remouladsås och försöker skriva blogg samtidigt som vi kollar på den engelska versionen av Wallander...kan kanske va att ögat är överarbetat med  en massa text innan idag och nu att koncentrera sig på både bloggskrivandet OCH den engelska Wallander. Hoppas bara att denna känsla försvinner till jag ska gå o lägga mig annars blir jag TOKIG!!!

Just ett sånt läge...

...va med om ett "fasiken att jag inte har med mig kameran" ögonblick innan idag tutandes från träningen.

På GT:s löpsedel kunde man läsa, o jag ångrar djupt att jag inte har ett kort på detta...hade varit llite roligare...i alla fall kunde man läsa att:
"Skolbarn fick mat från golvet- skolbarnens pasta skyfflades upp från golvet"
visst att detta va ganska äckligt men lite längre ner...på samma löpsedel står det:
"Ny kokbok med GT idag" - hmm va gott! Lättlagade recept direkt från golvet eller?!?

Bara jag som tycker detta va lite skojigt kanske...men man börjar ju man undra?! Kollar man inte igenom löpsedlarna innan man sätter upp de över hela stan...hmmm?!?
Visa fler inlägg