Mitt i ett äventyr

En helt vanlig tisdag. Hade faktiskt sett fram emot att bege mig ner mot Halmstad för en sista föreläsning för alla de tre slitsamma år man pluggat. Men blir ju inte alltid som man tänkt sig...

Begav mig till spårvagnshållplatsen i förmiddags för att ta mig en hållplats vidare mot centralen....men inga vagnar kom...och jag stod o vänta o vänta och insåg att jag inte kommer kunna va på centralen på bestämd tid klockan halv elva för att gemensamt bila ner mot Halmstad...näähäpp...helt plötsligt rör sig polisen i området och spärrar av hela området..hmm okej, vad händer? Visar sig att det va ett av morgonens bombhot i Göteborg....kalas ju.
Får lägga om strategin och satsa på att kunna ta mig till seminariet i alla fall och så får jag ju helt enkelt missa föreläsnngen...men att ta sig mot centralen visade sig vara ganska kört...inga vagnar och alla bussar som svischa förbi va knökfulla...va på gränsen att ge upp när väl en vagn kom körandes...

Så jag hann ju...missa föeläsningen men hann med en buss som tog mig ner till Halmstad för att sitta på ett seminarie i två timmar och lyssna på ett antal korkade personer...men men jag e inte bitter...jag har ju både varit mitt i ett bombhot idag, fått åka buss vilket jag inte gjort på länge och kommit fram till att min förväntade långa helg hemma i Malmö över helgen troligtvis inte kommer bli så långvarig.

Living the dream...woohooo!

Mysiga soldagar

Mmmm...NU kan man väl ändå säga att våren är här o att snön ska hålla sig borta ett bra tag! Har varit hur sköna dagar som helst...sol och mysigt så man blir alldeles glad och pigga i kroppen! Att det kan göra så mycket för humöret med lite sol och ljus...underbart i alla fall.

Så blev det att bege sig till bion i fredags för att se om man denna gången kunde hålla sig vaken i biosalongen...och det kunde jag...woohoo! Grattis till mig. Var ganska nervös innan faktiskt att jag inte skulle kunna hålla mig vaken så jag ladda med lite socker i form av kladdkaka och lite uppiggande dryck i form av kaffe...hade jag somnat trots detta hade det ju varit sjukt. Men det var en väldigt bra film så det kanske var en av anledningarna till att man höll sig vaken.

Sen gårdagen blev en ganska slapp och mysig hemmadag med....nu helt plötsligt blir man störd i sitt bloggskrivande av en ûberdryg pojkvän så nu vill jag inte skriva mer...

Hmmm...?


Mmm...så känns det just nu.
Tog en vända i stan innan idag i det finfina vårvädret och gick o lyssna på lite musica i mobilen...men gör man det tillräckligt länge kommer batteriet slutligen att dö...vilket jag visste så jag skulle ju stoppa i den i laddaren när jag kom hem. Men som alltid är Ida Svenssons mentalitet att: jag ska bara, jag ska bara....blablabla....så jag glömde att jag hade en döende mobil i fickan 
O nu har jag oxå kommit på efter alla kraftansträngningar att jag slängt lappen med min pinkod så jag kommer inte in på mobilen...men jag e väl inte så poppis att folk hör av sig till mig ändå..?!?
Skulle försöka rädda situationen o gå in på tele2s hemsida..so far so good...bara att logga in på mina sidor för att se sin pinkod...men guud va bra...bara det att man måste registrera sig innan man kan komma in på mina sidor...o användarnamn o lösen skickas till mobilen...vilken jag inte kommer in på...argggh!
Tack tele2, tack så hemskt mycket....skit osså!
Visa fler inlägg