Ping pong boll Svensson

Efter att ha suttit hela förra veckan med projektarbetet och trodde att vi va så gott som färdiga i fredagsmorse, tänkte vi alla, kanon ju! Men så var givetvis inte fallet, allt vi hade skrivit och sparat va borta, så det va bara att skriva om och skriva rätt. Puuh! Då va jag inte glad kan jag säga men ingen idé att gråta ju, arbetet kom inte tillbaka för det...

Efter fredagens kraftansträngning begav jag mig ner mot Halmstad för en tjejkväll med faster o mamma plus 3. Det blev supergoda thailändska rätter och en massa massa vin till detta. Sen blev det att sätta sig i taxin för färd mot den nya arenan där det skulle va Ladies Night med Stenmark, Johnsson, Tornving och Samuelsson. Väldigt rolig show måste jag säga, om man jämför med förra året. Bra musik, snygg dans, roliga killar och skitbra musik!
Sen lördagen efter fredagen begav vi oss (nästan) alla ner mot Malmö för en blixtvisit. O efter några timmar blev det att bege sig tillbaka mot Halmstad. Alltsom allt var det en jättemycsig helg som återigen gick så jäkla fort men det får minnas som ett stort guldkorn!
O nu denna veckan har det blivit inlämning av arbetet man snart inte ens vill hålla i för man e såå trött på det, o idag blir det redovisning. Eller egentligen inte idag...för vi ska köra en kvällsredovisning...från 18-21...hur tänker man när man lägger en redovisning så sent? 
Denna veckan har man även gått o trott att man skulle bli inringd för att jobba lite...men nej, blev inget med det. Får se hur länge man blir kvar på det jobbet? 

What to do? What to do?

KLockan är nu...02:52...pip! O jag har en sån natt igen, en natt man bara inte kan somna. Jättefrustrerande att bara ligga o väntar och tänka "nej men nu somnar jag, nej nu, amen nu då..." så det va väl lika bra att sätta sig framför datan och kladda ner det sista till vårt skolarbete.

Blir en tripp ner till Halmstad imorgon för att hälsa på faster och farbror, se den lilla krabbaten Wilson och sedan gå på Ladies NIght i nya hallen. Självklart kommer jag träffa mamma med, sparar de bästa till sist...hehe. Eftersom jag vill komma ner till Halmstad i någorlunda tid, så man kan ta sig ett par glas vin innan showen, vill jag och tänker jag inte sitta länge i skolan och knåpa på det j*vla arbetet...enough is enough!

Så nu i min insomnia (betyder väl att man inte kan somna? eller så betyder det att man kan somna, vet inte och orkar inte kolla upp det) tänkte jag lägga upp lite pix från förra helgen vilken spenderades hemma i Malmö och på 4-års kalas...

Enjoy!
Här sitter jag...

Sitter just nu vid pedagogen och bara väntar på att timmarna ska rulla på.
Först va det ju ett litteraturseminarie man skulle gå på imorse och diksutera kring hållbar utveckling, genus på krogen och i matsammanhang plus diskutera kring vetenskapliga artiklar. Gäsp, kanske man tänker då men det va faktiskt ganska skoj att babbla kring.

Efter detta blev det att ta sig uppför hur många trappor som helst för att lämna inlämningsuppgiften i handledarens fack (vilket förövrigt va en liten liten blå pappershållare men men...) sen försökte jag roffa åt mig cd-skivan som hade vår cook-a-long demo på...men fick givetvis med mig fel skiva.
Lunchen, i goda vänners sällskap, blev världens största köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt...hur gott som helst. Fick även till en liten ordvits: "va det gött mos eller?" (Idahumor)

O nu sitter jag här då och väntar på att passen på friskis ska köra igång så att jag kan smyga dit och observera inför vårt projektarbete. Ska försöka hinna med så många pass som möjligt så det blir nog: jympa, spinning, core och skivstång. Kände att det inte riktigt va läge att åka hem för att bara fastna i soffan framför tv:n och aldrig ta sig in till stan igen...så därför sitter jag i min ensamhet och försöker underhålla mig själv för att få tiden att gå...tror jag har kollat på klockan en sisådär trettio gånger de senaste tjugo minuterna...grattis!
Visa fler inlägg