Internet...på lån!

Yes, vi har ju inget Internet så om Internet inte kommer till oss får vi komma till Internet. Finns lite olika platser runt om i staden som kan erbjuda lite Wi-Fi. Just nu sitter jag på biblioteket i Cuenca och surfar lite. Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från helgen och Richards träningsmatcher...men det brukar sällan bli som man tänkt. Internetet här e väl lite segt så det verkar inte som det går att lägga upp bilder....

Annars har det väl inte hänt så mycket dessa senaste dagar...jag har kommit igång med min träning som jag hoppas kan hålla i sig. Va ute och sprang imorse och kom på att vi hade Pilates-klipp på datan som jag körde igår och idag. Sen imorgon tänkte jag springa inom ett gym ganska nära där vi bor och skaffa ett kort, blir säkert bra för jag har hört att de har spinning och pilates på gymmet. Hur bra som helst! Kan jag sysselsätta mig med när Richard e och tränar.
Vi skulle ju egentligen börjat vår spanskundervisning imorgon men, varför blir man förvånad, detta e Spanien och nästan inget blir av när det ska bli av. Frågade presidenten för klubben när det skulle dra igång, och fick svaret, kanske 6:e eller 8:e.
Eller 15:e eller 21:a...jag e förberedd på allt!

McDonalds internet

Just nu har vi inget Internet. Den lånade usb:n fick vi lämna tillbaka i lördags och vår ansökan om adsl har tagit en månad att fixa, Spanien alltså! Så jag och Richard gick till internetstället nu i förmiddags för att få klarhet i varför vi inte fått nåt internet. Då visar det sig att dem har fått fel adress till oss och vi måste göra en ny beställning, grejt!
Så vem vet hur lång tid detta kan ta. Vi får dra med oss vår vän Ramon i eftermiddag för att få lite klarhet i saker och ting. O framöver får vi åka till McDonalds eller till en park inne i stan som har Wi-Fi, men nu de närmsta dagarna blir det tyvärr inget skypeande.
I helgen spelade Richard en mini turnering på hemmaplan där de vann den första matchen mot ett andraliga lag i lördags och vann mot Torrevieja igår och alltså vann turneringen. Får lägga upp bilder senare när det kan bli tid för det!

Parque de Atracciones de Madrid

Jajemensan! Richard hade träning på morgonen igår och skulle komma tillbaka vid 12 tiden och då tänkte jag att vi kanske skulle mysa på stan eftersom han inte hade träning sen på kvällen. Men Richard hade en mycket mycket bättre idé. Att åka till Parque de Atracciones de Madrid! Woohoo, hur kul som helst ju! Eftersom både jag och Richard älskar att åka karuseller och är 5 år i sinnet passa detta perfekt.
Efter många om o men kom vi alla fall fram till parken, blev lite felkörningar eftersom spanjorerna är så fruktansvärt dåliga på att skylta. Fattar inte vad grejen med det är. Antingen vill dem inte att man ska hitta eller så e dem bara korkade. Man tycker ändå att en storstad som Madrid borde föregå med gott exempel...men nja. Men vi kom fram i alla fall och dök rätt på karusellerna. Några såg riktigt sjuka ut när vi stod och spana in dem, men men allt måste ju provas. Så det blev väl en fyra, fem timmar i parken. Tiden flyger förbi när man har skoj.
När vi irra runt i Madrid snubbla vi på Atlethico Madrids hemmaarena...till dig pappa!
I bilen på väg till parken...hot!
Fritt fall
Tarantula hette denna karusell och gick som en bergodalbana...plus att vagnen, där man satt fyra stycken, snurra den med...
Denna var nog den bästa, hur skoj som helst!
Denna var riktigt rolig första gången vi åkte den. Fick en kanonutsikt över hela Madrid. Andra gången var jag livrädd eftersom dem stoppa karusellen, tog ner den igen, gick fram till några som satt i en gunga, kolla så allt va okej sen skickades man upp igen. Hela turen satt jag bara "vad va det som va fel?" o "shit, vi kommer inte överleva detta"
Klassiskt. Jag beställer en dricka och Richard en. Han e färdig med sin och börjar nalla på min...siempre!
Lätt skakig efter sista åkturen på slänggungorna...trodde inte jag skulle komma levande från den...
Efter vårt parkbesök bestämde vi oss för att åka inom en sväng på IKEA och handla med oss lite grejer. Va lite hungriga med så det blev ett litet middagsstopp med. Korv med bröd ala IKEA, hur gott som helst!
Vår middag igår...mums!
Visa fler inlägg