Ida Kappelin

Blä, blä, blä...så känns det just nu!
Fy fan rent ut sagt! Känns inget bra att bomma biokemi-tentan oxå, då utöver kemi-tentan.
Kan klaga på att jag e så j*vla skoltrött men den enkla anledningen e som följande...jag e rätt trög!
Logiska grejer e inget för den här Svensson...1+1 liksom, vad är det? Men o flumma med sociologi och filosofi, det var mer min tekopp. Jag e flumm...inte logisk! That's it!

Sen fick men en uppenbarelse om att det februari nästa vecka. Huh?!? Redan? Vilket gör att omtentan i kemi, som e den 17/2 förövrigt, börjar krypa närmre och närmre...Denna helgen kan man ju inte plugga för då blir det en tripp till Umeå vilket ska bli skoj, absolut men inget plugg lär det bli. Nästa vecka kan man ju sitta o nöta in men då ska man ju även plugga till näringsläratentan som är den 10/2 plus att man ska skriva ett litteraturseminarie...aaaarggghhh!

Så då återstår det att plugga till omtentan en vecka innan själva dagen...går det? Om man nu e så slow som vad jag e kanske man borde börja tidigare? Mmm, men när?
Mitt i allt detta vill man ju desperat ha ett ordentligt, vuxet, mer-än-csn-betalt jobb...men i den frågan saknar man antingen kompetens eller har för mycket av den varan.

Livet leker för Svensson! Hej å hå!
 
Puh huh huh
Ah...riktigt gött att det e fredag idag. Tentan e gjord så kan inte ändra så mycket på den, behöver inte ens tänka på den så det struntar jag i nu. För nu e det helg! O trots tentapluggandet har det varit fina och bra dagar fram tills idag.

Onsdagen toppa nog det mesta, jag fick mobilen jag beställt, jag och Richard kom på att det var 2 år sedan vi träffades och det bästa av allt...vi fick våra ringar! Så nu sitter dem fastklistrade på våra fingrar och ska ingenstans! Känns lite konstigt men det är ju förstås en underbart konstig känsla.

Fredag idag och mys hemma med god mat och god dricka till det och imorgon bär det av ner mot Malmö för ett litet surprise gästspel hemma hos Bodensjös. Ska bli skoj med lite 35-års galej och en träff med syrrorna och föräldrarna.  
Avbrott i biokemi-ångesten
Frågestund idag med biokemi-Claes...hade man inte ångest för att man pluggat för lite i helgen så fick man en stor dos av det imorse. En stor klump i magen blev det och hela denna vecka är utstakad...plugg, plugg och plugg och så lite pluggande på det. Blir att låsa in sig och bara kolla på anteckningar, gamla tentor och repetionsfrågor...

...men nu blev det en liten paus i pluggandet i alla fall för att beställa mig en ny mobil i och med att den jag har n bestämmer sig för att stänga av sig när den känner för det. Ganska störigt...men hitta en ganska schysst mobil till ett hyfsat pris...så jag slog till. Blev denna LG-modellen....så om några dagara har jag en fungerande mobil. Ganska skönt i för sig att mobilen stänger av sig då o då...då blir jag ju inte störd i pluggandet.