Äntligen Internet

Oj va skönt att vi äntligen fått internet. Trodde inte att det va menat för oss eftersom vi besökte affären för att skaffa internet sisådär 100 gånger och varje gång va det nåt nytt vi va tvungna att ha. Spanskt banknummer, spanskt identifikationsnummer och bla bla. Sen fick vi låna ett usb-stick av nyfunna vänner men det funka inte heller och när vi äntligen fick det att fungera vem drar då ut sticket från datan? Jo jag...och så funka det inte längre. Men nu så, skam den som ger sig!
Våra första dagar här har verkligen varit toppen. Vi blev hämtade i en buss på flygplatsen eftersom Richard hade sagt att vi hade mycket packning...så mycket packning så vi behövde en buss för 26 pers hade vi ju inte, men det va en kul grej! Sen har våra nya spanska kompisar verkligen ställt upp och tagit hand om oss. Åkt och handlat med oss, hjälpt oss med internet, kört oss hit o dit, hämtat oss här och där, och ett oss en väldigt bra bild av Cuenca. Mysiga restauranger, pool-häng, tapas och sangria-rundor är bara lite av det vi gjort...
Jag trivs som fisken i vattnet och även Richard eftersom denna lilla stad är galen i handboll. O i en stad där (nästan) alla känner alla blir det nog svårt att känna sig ensam...
Lite bilder från våra dagar...första dagen...
Vårt lägenhetsområde...
Någon dag åkte vi till ett annat område där vår kompis Blanca jobbar som badvakt...
Våra nya vänner: Ramon y Sabrina

En underbar sommarkväll

En helt underbar och härlig sommarafton blev det igår kväll.
Blev hembjuden till Emma som hade fixat en väldigt god middag och så blev det ju givetvis rosé på det! Hur mysigt som helst att sitta och prata i flera timmar med en sån goo tjej och underbar vän!
Kommer bli tomt utan henne...men vi har ju Skype! Så vi säger inte hej då utan vi säger istället vi ses! ;)

Ingen dum deal

Utan en riktigt bra deal faktiskt!
Insåg i fredags att jag det inte kommer bli ett hund-köp för mig, eller oss, inom den närmsta framtiden. Så då tänkte jag till. O tänkte till riktigt bra. O kom på att mitt förslag till Richard skulle vara att skippa hundsnacket om vi kunde göra ett utav våra tre sovrum i Spanien till en walk-in-closet. O förslaget gick igenom. Inget snack om saken.
Så det kommer jag att ägna mig åt den första tiden i Spanien. Skoj!
Nästan som....Visa fler inlägg