Sommarturné

Nästan hela juli framöver har vi bokat in en massa resor och roligheter, och början på detta blev att ta en tur ner mot mina gamla trakter och hälsa på familjen i Malmö.
Så i söndags tog vi tåget ner mot Malmö där finfint väder vänatde oss. O det blev en träff med syrran och co och en sväng på lekan för att aktivera Hugo lite. Efter detta blev det att kolla VM för att sedan grilla.
Hur mysigt som helst att träffa hela familjen med alla söta och underbara syskonbarn.
O igår, måndags, begav jag och Richard oss mot Falsterbo för att njuta av det fina vädert och sola och bada. Blev premiärdop i havet för oss båda vilket var riktigt riktigt skönt. Jag hade grundat med färg lite innan, både på solarie och i lördags i Richards föräldrars trädgård, men det hade ju inte Richard kan man säga och att smörja in sig med solkräm kändes ju inte som ett alternativ. Så på grund av detta blev det en solfrossa för honom senare på kvällen där receptet blev massor av Aloe Vera after sun och att badda honom med en massa blöta handdukar.
Lite klantigt måste jag ju säga så här i efterhand. Varför inte bara smörja in sig? Men nu e ju skadan skedd och jag får nog ta en tripp mot apoteket och köpa kylbalsam så att han inte behöver ha alltför ont.
O gårdagen avslutades med en mysig träff med syrran och grillning stod även denna kväll på menyn. Blev lite bus och lek med Hugo med och sedan välförtjänta glassar åt hela gänget. Väldigt mysig måndagskväll!
Lite bilder från våra dagar här (vilka e långt från slut)

Midsommar 2010

Det blev ett väldigt mysigt midsommarfirande 2010. Vi blev dock en liten skara men det hindra inte oss från att sjunga snapsvisor och festa på ändå...och som vanligt var det yours truly som bar fanan, men men nån måste ju ta på sig det med.
O för en gångs skull kom det inget regn denna dag, kors i taket. Och tur va väl det för då kunde vi njuta av midsommarmaten utomhus.
O så lite pics...
O idag var det jättefint väder så det blev att steka i solen ganska många timmar. Men det e det ju helt klart värt, mindre roligare för Richard som inte e en lika hardcore pressare som vad jag e!

Liten sommarutflykt

Vi trodde och hoppades att det skulle bli en finfin dag idag med strålande sol och mycket värme och därför satte vi kurs mot öarna för lite sol och picknick. På väg ut blev det ganska så disigt och chansen att få lite sol på kroppen va ganska liten. Men vi gjorde ändå ett tappert försök och hade en mysig tisdags-för och eftermiddag.
Blev ju inte direkt det väder vi hoppats på så därför hade man ju inte packat ner värmande kläder. Så det blev att svepa ligg-filten över sig när vi skulle utforska ön....men hur kallt det än e finns det ju alltid utrymme för att svepa en glass..
Visa fler inlägg